Stiri Cupa României Masculin

Patrick Richard, mesaj pentru suporteri după decizia de a interzice accesul în săli

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.10.2021

Patrick Richard, mesaj pentru suporteri după decizia de a interzice accesul în săli

U-BT Cluj rămâne neînvinsă în stagiunea 2021-22 după ce vineri, 22 octombrie, a trecut de Dinamo București cu scorul de 82-60. Ardelenii au revenit în Sala Sporturilor „Horia Demian” după două meciuri disputate în Sala Polivalentă.

Ghinionul a făcut să fie ca acest meci să fie și ultimul disputat în fața suporterilor pentru cel puțin o lună. Restricțiile ce vor intra în vigoare de luni, 25 octombrie, nu permit accestul spectatorilor la evenimentele sportive, indiferent dacă aceștia prezintă sau nu certificatul verde.

Patrick Richard a ținut să le mulțumească fanilor clujeni pentru suportul acordat în meciurile la care au fost prezenți până acum în această stagiune.

„Având în vedere că disputa cu Dinamo a fost ultima în care ni s-a permis să jucăm în fața fanilor pentru cel puțin o lună, vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor care au putut să vină în sală pentru a ne face galerie la cel puțin un meci în acest sezon. Vă rugăm să continuați să ne susțineți de la distanță din acest moment. Mai este o grămadă de baschet de jucat. Sperăm să vă revedem cât mai curând. Haide U!”, a scris americanul într-o postare de pe contul personal de Instagram.

În meciul cu Dinamo, Patrick Richard a înregistrat 8 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive. În cele trei dispute din noul sezon, conducătorul de joc al lui U-BT Cluj are medii de 12.3 puncte, 4.6 recuperări și 3.6 pase decisive și procentaje de 60% din acțiune, 42% din spatele arcului de cerc și 75% de la linia de libere.

*foto: U-BT Cluj Napoca/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!