Stiri Cupa României Masculin

Ploieștiul încearcă să își regăsească ritmul cu Miercurea Ciuc

Costin Marinescu

Costin Marinescu
29.11.2012

Sala Sporturilor Brazi
vineri, 30 noiembrie
ora 19:00
  Fișa meciului  

Meciul cu BC Miercurea Ciuc vine perfect pentru CSU Ploiești. După înfrângerea categorică și eliminarea (și) matematică din FIBA EuroChallenge, partida Miercurea Ciuc, o echipă ce nu a învins în actualul sezon decât pe ”juniorii” de la Dinamo București, va fi folosită cu siguranță de ploieșteni pentru a se aduna psihic și a-și recăpăta încrederea în forțele proprii.

CSU Ploiești ocupă în acest moment locul 7 în campionat, cu 6 victorii și 3 înfrângeri, la egalitate de puncte cu alte 4 echipe. Ei vin după înfrângerea din Europa și după un succes, 83 – 71, pe terenul celor de la CSU Atlassib Sibiu.

BC Miercurea Ciuc, de la victoria cu Dinamo, din etapa a 7-a, a suferit 3 înfrângeri, ultima, acasă, cu BC Timișoara, 66 – 91. Ciucanii ocupă locul 14 în campionat, înaintea BC Farul și Dinamo, ambele fără victorie în actualul sezon.

Conform statisticilor TotalBaschet.ro, cele două echipe s-au întâlnit de 4 ori în partide oficiale de-a lungul istoriei, toate fiind câștigate de prahoveni.

Meciul va avea loc vineri, 30 noiembrie, în Sala Sporturilor Brazi cu începere de la ora 19:00. Partida va fi arbitrată de alexandru Olaru, Bogdan Podar și Dragoș Nicolae, iar comisar a fost desemnat Gheorghiță Madirjac.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!