Stiri Cupa României Masculin

Presezon 2012 - U Mobitelco a învins Miercurea Ciuc și în al doilea joc de verificare

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.09.2012

U Mobitelco Cluj-Napoca a câștigat și cel de-al doilea joc de pregătire disputat la Miercurea Ciuc împotriva lui BC Perla Harghitei. Rezultatul final al partidei desfășurate în cursul zilei de miercuri (19.09) a fost de 77-64.

Potrivit site-ului oficial al grupării clujene, Vedran Nakic a fost principalul marcator al învingătorilor cu 15 puncte, iar Hristo Nikolov a adăugat 12 puncte. De cealaltă parte, Marijo Hadjic a avut 19 puncte, 6 recuperări și 3 intercepții, iar Franko Filipovic a adăugat 11 puncte, 4 recuperări.

Statistica celor două echipe în partida de astăzi, potrivit site-ului csikikosar.ro:

În primul joc, disputat de cele două formații în cursul serii de marți (18.09), U Mobitelco s-a impus cu scorul de 83-58.

Echipa lui Niksa Bavcevic își continuă pregătirea pentru debutul în noul sezon competițional cu două partide de verificare împotriva echipei maghiare de primă divizie, Jaszbereny, la care a fost legitimat de curând Rolland Torok. Jocurile se vor desfășura vineri (21.09) și duminică (23.09).

În schimb, BC Miercurea Ciuc va primi vizita lui BC Mureș în ultimul meci de verificare înaintea debutului oficial al sezonului competițional 2012/13.  Confruntarea va avea loc vineri (21.09).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!