Stiri Cupa României Masculin

Prestație reușită pentru Roland Stanciu în succesul cu Spisski Rytieri

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.10.2022

Prestație reușită pentru Roland Stanciu în succesul cu Spisski Rytieri

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și-a continuat parcursul excelent în noul sezon competițional. Leii din Banat au trecut cu 106-72 de Spisski Rytieri în Alpe Adria Cup și au un bilanț perfect până acum: trei victorii din tot atâtea meciuri în competiția europeană, respectiv șapte victorii în partidele oficiale disputate până acum.

În succesul din Sala Sporturilor „Constantin Jude”, gazdele au reușit să înscrie 19 coșuri din spatele semicercului dintr-un total de 43 de încercări. Trei dintre acestea i-au aparținut tânărului Roland Stanciu, aflat la primele minute în noul sezon în tricoul lui SCM Timișoara.

Baschetbalistul care a împlinit recent 17 ani a profitat de cele 17 minute primite de la Dragan Petricevic și a avut o prestație curajoasă. Stanciu a încheiat cu 11 puncte, 3 recuperări și 2 pase decisive, transformând 4/6 aruncări din acțiune, respectiv 3/4 de la distanță pentru +12 la eficiență. În luna ianuarie a acestui an, scriam despre un alt meci în care Roland a reușit să iasă la rampă și a fructificat un număr important de minute primite.

De asemenea, trebuie remarcate și evoluțiile altor doi tineri din lot. Edward Petrescu a flirtat cu un double-double și a bifat 8 puncte și 9 recuperări (4 ofensive), pe când Robert Schipor a înscris 8 puncte. El a fost autorul primelor șase puncte ale celor de la SCM Timișoara.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost americanul Eric Mcclellan. Acesta a încheiat cu 23 de puncte, 2 recuperări și 5 pase decisive, transformând 9/14 aruncări din acțiune și 3/8 de la distanță pentru un indice al eficienței de +24.

Următoarea partidă din Alpe Adria Cup pentru Leii din Banat va avea loc pe 23 noiembrie, tot împotriva celor de la Spisski Rytieri, dar în deplasare de această dată. În campionat, urmează o confruntare cu CSM Oradea.

*foto: scmtimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!