Stiri Cupa României Masculin

Prestații excelente pentru autohtoni în etapa a 19-a a Ligii Naționale

Prestații excelente pentru autohtoni în etapa a 19-a a Ligii Naționale

Etapa a 19-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin s-a desfășurat în ultimele trei zile și a consemnat mai multe prestații excelente ale jucătorilor autohtoni. Iată, așadar, care au fost cei mai buni baschetbaliști români ai acestei runde:

Vlad Nistor (CSM Târgu Mureș)

Tânărul baschetbalist a evoluat 30 de minute în fața campioanei României și a arătat mult curaj, fiind cel mai bun marcator al echipei sale. Nistor a contabilizat 19 puncte, 5 pase decisive, 2 recuperări și 2 intercepții, având un indice al eficienței de +18.

Principalul capitol la care s-a remarcat jucătorul alb-albaștrilor a fost cel al aruncărilor de la distanță, unde a avut 4/7 pentru un procentaj de 57%.

Vlad Corpodean (CSM Ploiești)

Veteranul prahovenilor a avut o primă repriză senzațională în fața lui CSM Târgu Jiu, reușind să înscrie șase triple din șase încercări. În cele din urmă, Corpodean a terminat partida, pierdută în ultima secundă, cu 27 de puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive și +27 la eficiență.

Baschetbalistul clujean a avut 70% din afara semicercului (7/10), 50% din interiorul semicercului (1/2) și 80% la linia de libere (4/5).

Vladislav Solopa (CS Vâlcea 1924)

Lupii Negri nu le-au dat nicio șansă adversarilor de la Laguna, iar cel mai eficient jucător a fost din nou Solopa (+22). Acesta a strâns 13 puncte, 9 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive și un capac în puțin peste 21 de minute petrecute în teren.

Solopa a aruncat perfect din interior (5/5 – 100%) și a marcat 3 din cele 6 libere primite (50%).

Edward Petrescu (SCM Timișoara)

Bănățenii nu au avut probleme cu SCM Focșani și s-au impus cu 98 la 69, începând cu dreptul faza secundă a campionatului. Liderul lui SCM Timișoara a fost Petrescu, sportiv ce a adunat 19 puncte, 15 recuperări și o intercepție, pentru un indice al eficienței de +30.

Baschetbalistul din Capitală a marcat o triplă și opt coșuri de două puncte.

Cătălin Baciu (CSM Oradea)

Pivotul bihorenilor și-a continuat seria evoluțiilor excelente și a strâns 16 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă în succesul din Giulești. Baciu a fost fără ratare, având 8/8 din acțiune și a terminat cu +22 la eficiență.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!