Stiri Cupa României Masculin

Programul turneului Final 8 din Cupa României

Programul turneului Final 8 din Cupa României

Turneul Final Eight din Cupa României la baschet masculin se va desfășura în perioada 6-9 martie în BTarena din Cluj-Napoca. Orele de disputare ale meciurilor din sferturi, semifinale și finală au fost stabilite.

Toate partidele vor fi transmise de DigiSport și Look Sport după următorul program:

Sâmbătă, 6 martie 2021, sferturi de finală

SF 2: CSO Voluntari – FC Argeș Pitești (ora 11:45, DigiSport 4, Look Sport 1)

SF 3: SCM U Craiova – Steaua București (ora 14:45, DigiSport 4, Look Sport 2)

SF 1: BC CSU Sibiu - U-BT Cluj-Napoca (ora 18:25, DigiSport 4, Look Sport 3)

SF 4: CSM CSU Oradea - SCM Timișoara (ora 21:15, DigiSport 4, Look Sport 3)

Duminică, 7 martie 2021, semifinale

Învingătoarea SF2 vs. Învingătoarea SF3 (ora 17:55)

Învingătoarea SF1 vs. Învingătoarea SF4 (ora 21:00)

Marți, 9 martie 2021

Finala CRBM (ora 19:00)

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    O mizerie de tragere la sorti
    Din pacate voluntariul are prima sansa la trofeu dupa parerea mea. Oricare dintre sb, cu sau oradea vor veni obosite dupa cele doua meciuri de pe jumatatea lor in timp ce voluntariul va defila in primele meciuri si poate da totul in finala.
    Alte pareri?
    N ar fi bun un sistem cu capi de serie?

    cu 3 ani în urmă (26.02.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      ?
      Ne-am obișnuit cu astfel de trageri la sorți. Problema o văd la confruntarea dintre Craiova și Steaua, niciuna din ele nu e echipa de final 4.

      Consider Piteștiul favorita, joaca constant cu 2-3 romani, spre deosebire de Voluntari care se bazează pe Moldoveanu, iar jucătorii U23 nu sunt respectați și nu li se acorda încredere.

      cu 3 ani în urmă (26.02.2021)
    • BC CSU Sibiu /z/z/z:

      Voluntari put după primul meci
      Costescu e mai meseriaș si la Voluntari mai e și discrepanta asta valorică mare între oamenii mici și cei mari, care mai sunt și bătrâni la ani lumina fata de cum erau acum câțiva ani.

      cu 3 ani în urmă (26.02.2021)
    Raspunde
  • Ciucâ :

    /z/z/z
    Ai dreptate. Dupâ mine finalâ Piteşti- Cluj.

    cu 3 ani în urmă (26.02.2021) Raspunde
  • pipzn :

    Meciuri
    Pentru prima jumatate a tabloului mai degraba o vad in finala pe... Craiova. Are un prim joc cu cea mai accesibila echipa si asta o va ajuta sa isi pastreze fortele pentru meciul urmator, plus ca a dovedit ca in cupa poate face meciuri bune impotriva oricarui adversar.

    Meciul dintre Voluntari si Pitesti mi se pare chiar foarte interesant de urmarit, pentru aceasta competitie Pitestiul are niste plusuri: antrenorul (da, sunt printre cei care cred ca d-nul Costescu este un antrenor bun), jucatori romani folositi in mod constant si cu minute multe in toate meciurile de pana acum si, in general, un joc de echipa mai bun.
    Parca mi-as dori sa ajunga Pitestiul in finala si chiar sa o castige in ideea in care sa existe si o recompensa pentru efortul celor care sustin de atatia ani baschetul acolo. Intr-un fel cam din acelasi motiv mi-a parut bine cand a castigat Sibiul trofeul.

    Pentru cealalta jumatate a tabloului Oradea are drept prim joc cel mai accesibil adversar si o traditie destul de lunga de victorii impotriva acestuia iar in meciul urmator va avea un adversar mai obosit, fie ca vorbim de Cluj, fie de Sibiu. (Am pus in ordine alfabetica sa nu se supere nimeni, altfel desi sunt suporter a lui "U", daca nu ar fi proaspatul romanul Richard as fi spus ca Sibiul are prima sansa in acel meci)

    Si eu cred ca indiferent de echipa care va merge in finala din aceasta parte a tabloului, din cauza oboselii va fi un adversar mai accesibil fata de eventuale meciuri de play off cu sistemul de cel mai bun din n jocuri.

    cu 3 ani în urmă (26.02.2021) Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Final 8
    Sistemul acesta de tragere la sorti fara capi de sorti nu cred ca mai e o surpriza. Asta e, se da o sansa tuturor, din puncul asta de vedere.
    Trecand la asteptari, eu unul sunt curios daca Petrica va putea fi folosit ca jucator roman. Pentru asta, are nevoie de un act romanesc (CI sau pasaport), nu e de ajuns ca a depus juramantul. Din ce am inteles, s-ar putea sa nu fie asa simplu precum pare, din cate am inteles procedura asta a durat cateva saptamani bune pentru Kris Richard. Oricum, vom vedea intr-o saptamana... daca e roman au clar prima sansa, mai ales ca la noi Lucas e incert, Rotaru cu sezonul terminat, deci o rotatie foarte redusa pentru cele min 80 de minute de roman. Oradea ramane o enigma, cum vor juca cu regula asta, si in ce masura si-a imbunatatit forma si motivatia.
    Pe partea cealalta de tablou, mi se pare si mai greu de ghicit. Pitestiul joaca bine cu 2 romani in teren, Voluntari are o sete mare de revansa dupa ultimele rezultate, iar Craiova este si ea o pretendenta (totusi nu cred ca vor ajunge in finala).

    cu 3 ani în urmă (26.02.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!