Stiri Cupa României Masculin

Programul ultimelor meciuri din luna februarie pentru echipele românești în cupele europene

Programul ultimelor meciuri din luna februarie pentru echipele românești în cupele europene

Echipele românești se pregătesc de ultimele meciuri din luna februarie în cupele europene, doar una urmând să evolueze departe de casă la mijlocul acestei săptămâni.

Trei din cele patru aflate în luptă vor avea dueluri cu caracter decisiv, în cazul celor de la U-BT fiind vorba despre păstrarea șanselor reale de calificare în playoff-ul EuroCup, iar Oradea și Timișoara închid o fază în FIBA Europe Cup, respectiv Alpe Adria Cup. Craiova este singura care nu poate nici să urce în clasament, nici să meargă mai departe.

Programul arată astfel:

Miercuri, 8 februarie

SCM Timișoara vs. MKS Dabrowa Gornicza – ora 18.30, YouTube Alpe Adria Cup

SCM U Craiova vs. Niners Chemnitz – ora 19.00, YouTube FIBA - The Basketball Channel

CSM CSU Oradea vs. Keravnos Strovolou – ora 19.30, Digisport 3, YouTube FIBA - The Basketball Channel

Germani Brescia vs. U-BT Cluj-Napoca – ora 21.30, Prima Sport 3

Bănățenii pornesc cu un handicap de șapte puncte în returul cu Dabrowa Gornicza, Oradea este obligată să câștige pentru a spera la calificarea în sferturile FIBA Europe Cup și are nevoie în același timp de victoria lui Anwil Wloclawek în duelul cu Brose Bamberg, în timp ce U-BT Cluj trebuie să câștige în Italia pentru a nu ajunge la trei victorii în urma Bresciei, unul dintre oponenții direcți în lupta pentru calificarea în playoff-ul EuroCup.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii