Stiri Cupa României Masculin

Rapid București a oficializat transferul lui Marcu Badiu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
03.06.2022

Rapid București a oficializat transferul lui Marcu Badiu

Rapid București a anunțat încă un transfer pentru stagiunea competițională 2022-23. Marcu Badiu, vicecampion alături de CSO Voluntari în acest sezon, a semnat cu gruparea feroviară.

Inițial, conform informațiilor noastre, Marcu s-ar fi înțeles cu Steaua București, dar a fost deturnat între timp de către gruparea din capitală. Alb-vișiniii l-au mai adus și pe Alexandru Olah și l-au numit în postul de principal pe Tudor Costescu, aceste informații fiind oferite în premieră de către Baschet.Ro și confirmate de giuleșteni.

Interesant este că Badiu și Costescu au mai colaborat împreună, în perioada Dinamo Știința București, când tânărul internațional român născut în Turcia a debutat pe prima scenă a baschetului românesc.

În acest sezon de LNBM, Badiu a avut medii de 5.5 puncte, 1.6 recuperări și o pasă decisivă pe meci cu o medie de aproape 18 minute jucate. El a fost prezent pe parchet în toate cele 39 de meciuri ale grupării sale.

Alături de CSO Voluntari, Marcu Badiu a câștigat două Cupe ale României și o medalie de argint în campionat. În cele două finale de Cupă, el a fost numit de două ori MVP. În 2021, a terminat cu 20 de puncte în duelul cu CSM Oradea, iar la un an distanță a înregistrat 19 puncte în disputa cu SCM Universitatea Craiova.

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Da
    Poate ma ajuta cineva mai in tema: banii dlui Sucu vizeaza si echipa de baschet si handbal (avand in vedere performanta recenta) sau doar clubul de fotbal? Daca le vizeaza pe toate, asta ar explica influxul in an de centenar.

    cu 1 an în urmă (04.06.2022)
    • Csm.O:

      Nu are treabă
      Fotbalul cu restul sporturilor. Rapid la fotbal este club privat, societate pe acțiuni. La baschet/handbal bani publici..

      cu 1 an în urmă (04.06.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!