Stiri Cupa României Masculin

Rezultate Liga 1. Două victorii într-o zi pentru satelitul celor de la CSU Sibu

Rezultate Liga 1. Două victorii într-o zi pentru satelitul celor de la CSU Sibu

Satelitul celor de la CSU Sibiu a reușit o performanță impresionantă duminică, obținând două victorii în două partide. 

La ora 10:00, CSU 2 Sibiu a trecut de Agronomia București, scor 91-80. Cristian Cerbu a marcat 25 de puncte, Victor Georgescu a înscris 23 de puncte, în timp ce David Stan a adunat 17 puncte, 22 de recuperări și 5 pase decisive, pentru +46 la eficiență. De partea cealaltă, Andrei Petică a marcat 25 de puncte cu 14 recuperări iar Ghiță Balmuș a înscris 22 de puncte.

După amiaza, sibienii au intrat în bula de la Ploiești, acolo unde au învins la scor pe cei de la CSU Ploiești, 124-60, într-un meci fără statistici. Urmează ca luni CSU 2 Sibiu să întâlnească CSM Ploiești, cealaltă echipă a orașului. 

Tot în grupa de la Sala Rapid, gazdele s-au impus cu 101-56 în fața celor de la Liliecii București. Luca Vasile a marcat 21 de puncte, în timp ce Bogdan Sandu a reușit un double-double, cu 19 puncte și 10 recuperări. Rareș Sava a marcat 16 puncte și Alexandru Popescu 12 pentru oaspeți. 

În grupa de la Mureș, gazdele de la CS Universitar s-au impus din nou, de data aceasta în fața celor de la CSU Știința București, scor 88-75. Goran Martinic a marcat 34 de puncte, în timp ce Vlad Șolopa a reușit un double-double, cu 18 puncte și 14 recuperări. De partea cealaltă, David Neacșu a înscris 25 de puncte, cu 7 recuperări și 6 pase decisive, în timp ce Matei Dorneanu a marcat 13 puncte. 

În cealaltă partidă Universitatea CLuj-Napoca s-a impus în fața celor de la Lumina Wolves, scor 74-54. Mihnea Brie și Mihnea Divoiu au marcat fiecare câte 17 puncte, primul adunând și 12 recuperări. Luca Domocoș și Rareș Mihășan au adunat fiecare câte 14 puncte. De partea cealaltă Matei Constantinescu a adunat 12 puncte. 

*foto: facebook CSU Sibiu

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!