Stiri Cupa României Masculin

Românii lui CSO Voluntari au marcat 44% din punctele echipei în duelul cu Pitești

Românii lui CSO Voluntari au marcat 44% din punctele echipei în duelul cu Pitești

CSO Voluntari a obținut sâmbătă, 11 martie, prima victorie în faza secundă a Ligii Naționale de Baschet Masculin, vicecampioana în exercițiu trecând pe teren propriu de FC Argeș cu 87 la 79. Ilfovenii au câștigat ultima dată la finalul lui ianuarie până la acest meci cu formația piteșteană.

În partida cu FC Argeș, cei de la CSO Voluntari au avut 39 de puncte marcate din partea românilor. David Vida, Rolland Torok și Lucas Tohătan au fost toți în double figures, în cazul primului fiind vorba despre cea mai bună prestație stagională.

Vida a petrecut cele mai multe minute pe parchet dintre cei menționați, în cele 24 de minute având 15 puncte, 5 recuperări și 2 assist-uri, pentru 22 index al eficienței. El s-a remarcat cu un procentaj perfect din acțiune, unde a avut 6/6.

Torok a contribuit cu 13 puncte și o recuperare în aproape 21 de minute pe parchet, având 3/6 din acțiune și 4/4 la linia de fault, iar Tohătan a adunat 11 puncte și 2 assist-uri, cu 4/8 la nivelul aruncărilor și 2/2 la libere în 18 minute și jumătate.

Dintre jucătorii pe care Ainars Bagatskis i-a trimis pe parchet în duelul cu FC Argeș doar Rasheed Moore nu a marcat, străinii având în total 48 de puncte. 

Ilfovenii au 5-7 bilanț în Top 10 după acest meci, iar următorul joc o să-l aibă tot acasă contra lui SCM U Craiova.

*foto: Facebook CSO Voluntari

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe coconero :

    Bravo
    Ma bucur pt meciul f bun facut de Vida, mai ales ca el a jucat mai putin in acest sezon.
    Tohatan si Torok sunt jucatori consacrati pt care un meci de plus 10 p nu mai reprezinta un eveniment.
    E placut sa vezi un trio de jucatori romani care sa aiba impreuna cca 20 de aruncari in meci.
    Felicitari merita desigur si I.Georgescu si sa le mearga tot asa!

    cu 1 an în urmă (13.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!