Stiri Cupa României Masculin

SCM Craiova întâlnește CSO Voluntari în derby-ul etapei a IV-a din Grupa Galbenă

SCM Craiova întâlnește CSO Voluntari în derby-ul etapei a IV-a din Grupa Galbenă

Luni, 2 martie, de la ora 19:00 SCM Craiova primește vizita lui CSO Voluntari, într-o partidă din cadrul etapei a IV-a din Grupa Galbenă. 

Partida va fi oficiată de Marius Ciulin, Dragos Nicolae și Amalia Marchiș sub supravegherea comisarului din partea FRB Mihai Caraion. 

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial. 

SCM Craiova domină Grupa Galbenă cu trei victorii din trei meciuri, în timp ce CSO Voluntari are două victorii și o înfrângere, după ce a pierdut în prelungiri pe terenului celeilalte formații venită din Grupa Valorică A, BCM Pitești. 

Monyea Pratt este motorul echipei din Bănie, americanul are medii statistice de 13,9 puncte, 7,9 recuperări și 4,8 pase decisive pentru un indice la eficiență de 18,6. Porter Troupe este principalul marcator al echipei cu o medie de 15,5 puncte.  Tyler Laser este un alt jucător important pentru SCM Craiova, coordonatorul de joc are mingea perioade foarte lungi din atacul oltenilor și încearcă să își creeze singur situații favorabile pentru a finaliza. Principalul jucător U 23 al echipei, Dragoș Diculescu, traversează un sezon bun și a strâns până în acest moment medii statistice de 7,5 puncte, 4 recuperări și 1,5 pase decisive pentru 8 la eficiență.  Dar nu știu cât contează aceste statistici în măsura în care alcătuirea lotului echipei antrenate de Aco Todorov a suferit modificări prin aducerea lui Derrick Low, Andrei Oprean și posibil Nenad Sulovic, dacă oficialii craioveni au reușit să rezolve la timp actele necesare pentru transfer. 

De partea cealaltă, cei mai importanți jucători ai lui CSO Voluntari sunt Goran Martinic și Dejan Borovnjak. Martinic are medii de 20,4 puncte, 3,0 recuperări și 5,2 pase decisive pentru un indice la eficiență de 23,6 unități, în timp ce pivotul Borovnjak a adunat 16,2 puncte și 7,1 recuperări pentru un indice de 19,4 la eficiență. 

Din păcate derby-ul Grupei Galbene nu va fi televizat, însă pariorii pot să profite în continuare de cotele avantajoase oferite de Superbet.ro

*foto: facebook Universitatea Craiova Baschet Fans 

Reamintim că cititorii noștri au șansa de a câștiga un rucsac Baschet.ro, în cadrul unui nou concurs organizat în colaborare cu Andu Sports. Pentru a participa, este necesar să postați un comentariu la acest articol în care să vă exprimați opinia referitor la formația care va câștiga meciul dintre SCM Craiova și CSO Voluntari.

 

8 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    meci fără istoric
    Avem un duel cu o favorită clară așa că aici mergem pe soluția sigură câștigă fără probleme Juveții, pentru că încă nu s-au împăcat cu ideea că n-au prins primele șase locuri și pentru că vor să fie în formă pentru jocurile 1-8. În concluzie pronostic bate Craiova!

    cu 4 ani în urmă (01.03.2020)
    • CSM CSU Oradea nailman:

      le dădură neică, le dădură!
      Pronostic confirmat după un joc practic într-un singur sens! Un fel de antrenament oltenesc...

      cu 4 ani în urmă (03.03.2020)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești Shakall :

    Voluntari
    Au toate șansele la o surpriza, Craiova este o echipă cu mari lacune

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Victorie U Craiova
    Lotul cu mult peste cel al adversarei. Nu vad ce proboeme sa le puna oltenolr.

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    SCM Craiova
    Acest meci este de departe in favoarea oltenilor.Analizand in primul cele 2 loturi,echipa din Banie este net superioara celor din Voluntari,echipa care sta doar intr-un singur jucator de senzatie(Goran Martinic) + 2,maxim 3 decenti pentru LNBM! Avantajul terenului propriu,debuturile asteptate de noile transferuri(LOW +SULOVIC),toate aceste aspecte duc spre o victorie a echipei din Craiova !

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CSM VSKC Miercurea Ciuc vandris5 :

    Câstigă Craiova
    Insa astept un meci strains.

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Marinescu Irinel :

    Voluntari
    E ultima lor sansa sa mai spere la o clasare pe loc de playoff si implicit promovare .

    cu 4 ani în urmă (02.03.2020) Raspunde
  • CSA Steaua București Peiu Daniel Florentin :

    win
    Victorie clara SCM Craiova.

    cu 4 ani în urmă (03.03.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!