Stiri Cupa României Masculin

SCM U Craiova s-a reunit în cursul serii de ieri, 27 august

SCM U Craiova s-a reunit în cursul serii de ieri, 27 august

SCM U Craiova s-a reunit în cursul zilei de 27 august iar jucătorii lui Aleksandar Todorov au avut programat un prim antrenament la Sala Polivalentă din Bănie.

Porter Troupe, Ionuț Berceanu, Dragoș Diculescu, Bogdan Țîbîrnă, Nikolay Stoyanov, Monyea Pratt, Tyler Laser, Omari Gudul, Russell Byrd, Victor Petrache, Antonio Năsturescu și Sabin Bagairea au fost prezenți la reunire, lotul cu care SCM U Craiova va începe sezonul competițional 2019/2020.

Încă o noutate pentru formația din Bănie este reprezentată de cooptarea lui Alexandru Vlăsceanu în staff-ul tehnic, pe poziția de antrenor asistent al lui Aco Todorov.

SCM U Craiova va avea un program încărcat în presezon și are deja stabilite mai multe partide amicale. Programul meciurilor de verificare stabilite până în acest moment este următorul:

16 septembrie vs MZT Skopje (Skopje)
17 septembrie vs MZT Skopje (Skopje)
19 septembrie vs Levski Sofia (Sofia)
20 septembrie vs Levski Sofia (Sofia)
22 septembrie vs Akademik Plovdiv (Plovdiv)
23 septembrie vs Akademik Plovdiv (Plovdiv)
28-29 septembrie – turneu amical la Craiova

SCM U Craiova va începe oficial sezonul competițional 2019/2020 cu meci pe teren propriu în fața lui BC CSU Sibiu, în prima etapă din Liga Națională de Baschet Masculin.

foto: SCM Craiova (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!