Stiri Cupa României Masculin

Sebastian Ionescu a reușit cea mai bună prestație din carieră în Liga Națională

Sebastian Ionescu a reușit cea mai bună prestație din carieră în Liga Națională

CSM VSKC Miercurea Ciuc a suferit un eșec pe teren propriu vineri, 15 aprilie, împotriva lui Rapid București, scor 80-82 în etapa a 29-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Ciucanii au putut să reducă din diferență după ce au fost conduși cu 14 puncte.

Sebastian Ionescu a fost al doilea marcator al ciucanilor, cu 21 de puncte, 5 recuperări (4 defensive), 2 pase decisive, o intercepție și 2 posesii pierdute, pentru un indice al eficienței de 21 de unități în cele 37 de minute petrecute pe parchet.

Basti s-a remarcat la încercările de la distanță, unde a avut 5/8, egalându-și recordul stagional de aruncări bune din spatele arcului de cerc.

Prestația împotriva Rapidului înseamnă un career-high pentru jucătorul român în LNBM, acesta marcând în premieră peste 20 de puncte într-un meci la nivel de seniori.

În actuala stagiune, Ionescu a avut alte șase partide în double digits, precedentul record de puncte în 2021-2022 fiind împotriva lui U-BT Cluj, 15, atunci toate reușitele fiind prin aruncări de 3 puncte. Recordul său în LNBM era de 17 puncte, pe când evolua pentru SCM U Craiova în sezonul 2018-2019.

Basti Ionescu are 23 de apariții în campionat pentru CSM VSKC Miercurea Ciuc, cu medii de 7.2 puncte, 3.0 recuperări, 1.3 intercepții și 1.2 pase decisive.

*foto: szekelysport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!