Stiri Cupa României Masculin

Silvășan, după duelul cu Steaua: „Parcă eram în curtea școlii, la un meci de recreație”

Silvășan, după duelul cu Steaua: „Parcă eram în curtea școlii, la un meci de recreație”

U-Banca Transilvania continuă seria victoriilor și ajunge la un total de șase succese consecutive în debutul noului sezon. Marți, 28 septembrie, campioana României a învins-o pe CSA Steaua București cu scorul de 97 la 92 în returul primei faze a Cupei.

Totuși, prestația alb-negrilor nu l-a mulțumit pe Mihai Silvășan. Iată ce a declarat antrenorul principal al lui U-BT:

A fost un meci care a început prost din partea noastră. Parcă eram în curtea școlii, la un meci de recreație. Am lăsat 32 de puncte în primul sfert, ceea ce este enorm de mult. La fiecare pauză eram bătuți la acțiunile 1 la 1. Ne-am revenit în următoarele sferturi, apărarea făcând diferența. Nu s-a pus problema învingătoarei la final. Le-am spus și băieților la început, nu era vorba despre calificare. Calificarea era deja asigurată, dar conta felul cum evoluăm. Trebuie să avem o mentalitate mai bună și să încercăm să progresăm de la meci la meci. Astăzi, în primul sfert, nu am făcut-o și nu am jucat un baschet de calitate”, conform u-bt.basketball.

U-BT Cluj-Napoca o întâlnește joi, 30 septembrie, din nou pe Steaua București, de data aceasta în campionat.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!