Stiri Cupa României Masculin

SURSE. Maksim Sturanovic rămâne pentru încă un sezon la BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.06.2019

SURSE. Maksim Sturanovic rămâne pentru încă un sezon la BCM U Pitești

Maksim Sturanovic va continua și în sezonul 2019/2020 alături de BCM U Pitești, după cum anunță surse apropiate ale site-ului nostru. În stagiunea precedentă, pivotul muntenegrean a evoluat pentru prima dată la o formație din țara noastră.

În vârstă de 31 de ani, Maksim Sturanovic măsoară 2.10 metri și este un jucător de poziția 5. El a fost om de bază pentru trupa lui Florin Nini în sezonul trecut. Sturanovic a bifat 32 de prezențe în LNBM și a strâns medii statistice de 11.4 puncte, 6.2 recuperări, 1.2 capace și 14.2 unități la eficiență. Cel mai bun meci al său pentru formația din Trivale s-a consemnat în partida secundă cu SCM Timișoara din seria pentru clasarea pe locurile 5-6, când a reușit 22 de puncte, 9 recuperări și 2 capace pentru 30 la eficiență.

În cariera lui, Maksim Sturanovic a mai jucat la Borac Nektar, FMP Belgrad și KK Bosna, toate formații din spațiul ex-iugoslav.

BCM U Pitești va fi antrenată și în sezonul viitor de Florin Nini, tehnicianul numit la cârma băncii tehnice a formației din Trivale în vara lui 2018.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Sturanovic
    Mereu mi-o placut. E un 5 clasic eficient, daca s-ar concretiza ar fi un plus la Pitesti.

    cu 4 ani în urmă (22.06.2019) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Ar fi bine
    Daca l am păstra. Un jucator serios, un 5 clasic. Dacă i putem convinge si pe Bishop si Jeremic ar fi cu adevărat un plus. Sa vedem ce romani vom avea in lot, Ciotlaus care a dus greul ca u23, nu se mai încadrează pentru acest sezon.

    cu 4 ani în urmă (22.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii