Stiri Cupa României Masculin

Szolnok Olaj câștigă pe terenul lui Kormend în ultimul meci dinaintea deplăsării la Oradea

Szolnok Olaj câștigă pe terenul lui Kormend în ultimul meci dinaintea deplăsării la Oradea

CSM CSU Oradea întâlnește pe Szolnok Olaj în ultimul meci din Grupa H a FIBA Europe Cup, într-un meci decisiv pentru calificare. Partida este programată miercuri, 17 noiembrie, cu începere de la ora 20:45.

Maghiarii au câștigat ultimul meci din campionatul intern înaintea deplasării la Oradea. Szolnok Olaj s-a impus pe terenul celor de Kormend cu scorul de 93-82. Adversara bihorenilor a controlat partida cu echipa antrenată de Antonis Constantinides și începând cu sfertul secund nu a mai cedat conducerea. Szolnok a stat 34 de minute în față pe tabelă în meciul de la Kormend.

Marjan Cakarun a fost omul meciului cu 21 de puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive. Roko Badzim a reușit 19 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări în timp ce Bojan Subotic a terminat cu 17 puncte și 5 recuperări.

Szolnok Olaj ocupă poziția secundă în clasamentul din Ungaria cu 8 victorii și o înfrângere. Falco Szombathely se află în fruntea clasamentului cu 11 victorii și nicio înfrângere.

CSM CSU Oradea și Szolnok Olaj au confruntare decisivă pentru calificarea din Grupa H a FIBA Europe Cup. Ambele echipe stau la mâna rezultatelor. FC Porto trebuie să piardă pe teren propriu în fața celor de la Legia Varșovia. În cazul unei înfrângeri a lusitanilor, Oradea se califică în cazul în care câștigă cu maghiarii saur pierd la cel mult 11 puncte.

foto: hunbasket.hu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!