Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste au prefațat confruntările lui CSU Sibiu de pe terenul Voluntariului

Tomas Rinkevicius și Mirel Dragoste au prefațat confruntările lui CSU Sibiu de pe terenul Voluntariului

CSU Sibiu începe playoff-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin miercuri, 12 aprilie, pe terenul lui CSO Voluntari, aceste formații urmând să fie pentru prima dată față în față în postsezon.

Mirel Dragoste a prefațat pentru pagina de Facebook a clubului sibian seria contra vicecampioanei în exercițiu, având următoarele de spus:

„O să fie o serie foarte dificilă. O să ne aștepte niște meciuri foarte grele acolo, dar mergem încrezători. Vrem să obținem cel puțin o victorie la Voluntari și o să dăm totul din noi ca tot ce am exersat la antrenamente să punem în practică în timpul meciului.

La ultimul meci de la Voluntari nu am respectat nicio indicație. Trebuie să schimbăm totul și să intrăm din primul minut cu o atitudine bună, ca și cum am juca acasă și sunt sigur că vom face în cazul acesta un meci foarte bun.”

Tomas Rinkevicius a vorbit despre forma Voluntariului, echipă în fața căreia Sibiul a cedat la ultima deplasare în Ilfov:

„Ne duelăm cu o echipă foarte puternică. Ei devin tot mai buni și au învins Clujul destul de recent. Asta arată faptul că Voluntari este una dintre cele mai bune echipe din țară acum, așa că suntem în fața unei mari provocări. Ne-am pregătit bine și o să dăm tot ce avem mai bun. Ei au un lot numeros și pot face diverse modificări, ceea ce le aduce un avantaj față de noi. Pe teren propriu joacă bine, dar consider că avem o energie bună înaintea acestor partide de la Voluntari și suntem pregătiți pentru luptă.”

Seria dintre CSO Voluntari și CSU Sibiu debutează în fieful vicecampioanei, acolo unde se joacă partidele din 12 și 14 aprilie. Întâlnirea din această seară începe la ora 18.30 și o să fie în direct pe FRB TV.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!