Stiri Cupa României Masculin

Tomas Rinkevicius: „Trebuie să găsim o conexiune mai bună între jucători”

Tomas Rinkevicius: „Trebuie să găsim o conexiune mai bună între jucători”

BC CSU Sibiu a suferit miercuri, 28 decembrie, o înfrângere extrem de dureroasă pe terenul lui CSM Târgu Mureș: 81-76. În ciuda acestui rezultat, galben-albaștrii, cu un bilanț de șase victorii și cinci înfrângeri, se mențin pe locul cinci în clasamentul Conferinței A.

Unul dintre cei mai buni jucători ai sibienilor în duelul cu mureșenii a fost Sebastian Ionescu. Baschetbalistul autohton s-a remarcat cu 14 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

„E foarte greu să joci în sala de la Mureș, au un public foarte frumos și îi susțin. Noi am dat tot ce am putut astăzi pe teren și trebuie să ne pregătim în continuare pentru următoarele meciuri. Cred că pe final ne-a lipsit puțin experiența, deși acum avem o echipă mai matură. Trebuie să avem niște meciuri în piciore și să le gestionăm mai bine. Mai ales finalurile de joc, să putem să le câștigăm și în special pe cele din deplasare. Acasă suntem destul de confortabili, dar în deplasare este următorul pas pe care trebuie să-l facem”, a declarat Ionescu pentru bc-csusibiu.ro.

De asemenea, Tomas Rinkevicius, antrenorul principal al grupării din orașul de pe malul Cibinului, a analizat și el disputa cu CSM Târgu Mureș.

„A fost o luptă pe cinste. Cred că nu am judecat bine câteva faze în ofensivă. Am luat decizii greșite. Prea multe turnovers și le-am oferit adversarilor șansa de a alerga. Sunt o echipă bună și au posibilitatea de a alerga, mai ales acasă cu sprijinul suporterilor. Desigur, în final au încris trei coșuri de la distanță, cu care au decis meciul. Nu ne ajută acest rezultat. Am avut schimbări de lot și am avut puține antrenamente împreună. Trebuie să găsim o conexiune mai bună între jucători. Am avut 19 turnovers în acest meci și asta ne arată că suntem departe de a avea conexiuni bune între jucători.”

Pentru CSU Sibiu urmează o partidă extrem de dificilă, pe teren propriu, în compania lui U-BT Cluj-Napoca. Meciul va avea loc miercurea viitoare, în 4 ianuarie, de la ora 20:00.

*foto: Facebook – BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!