Stiri Cupa României Masculin

Trei baschetbalisți străini de la SCM Timișoară încă nu au părăsit România

Trei baschetbalisți străini de la SCM Timișoară încă nu au părăsit România

Deși SCM Timișoara a permis jucătorilor străini să plece acasă, trei jucători din lotul echipei antrenate de Dragan Petricevic încă nu au părăsit România

Este vorba despre belgianul Amaury Gorgemans, care este însoțit de familie și de americanii Troy Franklin și Sherwood Brown. 

Antrenorul și managerul lui SCM Timișoara, Petricevic, a explicat, pentru site-ul tmsport.ro, situația sportivilor: 

Au mai rămas cei trei, dar le este bine, au de unde să comande mâncare, nu au nicio problema. Doar belgianul este cu familia. Noi le-am dat drumul doar celor care puteau ajunge acasă cu mașina, și se pot întoarce astfel și înapoi. Și românii au plecat în orașele lor. Noi nu le puteam drumul și celorlalți, pentru că oficial, nu s-a stabilit că nu se mai reia competiția. Apoi, nu știm exact procedura din țările lor, stau în carantină, nu stau în carantină. În China am văzut că se reiau competițiile, iar sportivii care nu se întorc riscă suspendări.

Petricevic, deși a declarat că este sceptic în ceea ce privește reluarea campionatului, încearcă să își țină jucătorii conectați atât din punct de vedere fizic, cât și tactic: 

Noi încercăm să-i ținem în priză. Au primit toți un program de la preparatorul fizic. Troy Franklin mi-a trimis chiar ieri o filmare, cum face abdomene și alte exerciții. Le-am dat și să se uite la meciuri, să analizeze, să nu stea doar pe Netflix. Ținem legătura cu ei, îi pun și să deseneze scheme, ca să-i țin conectați și mental.

Reamintim că FRB a prelungit perioada de suspendare a competițiilor interne

Mai citiți și:

OFICIAL. Liga Națională de Baschet a fost suspendată peste termenul inițial de 31 martie

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!