Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu este noul antrenor al lui BCM U Piteşti. Exclusiv

Tudor Costescu este noul antrenor al lui BCM U Piteşti. Exclusiv

BCM U Piteşti a găsit un înlocuitor pentru Hristu Şapera. Este vorba despre selecţionerul naţionalei României, Tudor Costescu.

Costescu vine în Trivale după ce a petrecut ultimele două sezoane pe banca celor de la Dinamo Ştiinţa Bucureşti. De asemenea, el este şi selecţionerul naţionalei României de baschet masculin. Tudor Costescu a antrenat în ultimele două sezoane pe Dinamo Ştiinţa Bucureşti, timp în care a ajuns de două ori în Final Four-ul Cupei României. De asemenea, Dinamo a ajuns în sezonul 2018/2019 în playoff, iar la întreruperea ultimului sezon se afla pe un excelent loc 4 în LNBM.

Tudor Costescu nu se află la primul mandat pe banca piteştenilor. El i-a mai antrenat pentru alb-violeţi între 2010 şi 2013, trecându-şi în palmares şi o Cupă a României în 2012, eveniment memorat într-un interviu acordat pentru baschet.ro, alături de Octavian Popa-Calotă. De asemenea, Costescu a mai fost antrenorul celor de la CSM Bucureşti, dar şi al echipelor din Timişoara.

Până acum BCM U Piteşti i-a confirmat pe Mladen Jeremic, Goran Gajovic, Tony Bishop, Rareș Uță, Bogdan Popa, Mihai Măciucă, Tudor Gheorghe şi Mihai Căprărescu.

*foto: sportpictures.eu

5 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Poate ii faceti o oferta utilizatorului gyke pentru viitoare (si exclusive) noutati. Se pare ca dansul avea informatia asta de vreo saptamana. :)) . No offence

    cu 3 ani în urmă (13.07.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      :)
      Una e sa ai informatia si alta e sa o poti publica... avantajul comentatorului anonim :)
      Sunt convins ca si TB avea aceasta informatie, doar ca atata timp cat nu o poti verfica din 2 3 surse, nu prea o poti publica...
      La fel sta cazul si cu noul antrenor strain de la Dinamo, il stiu si ei, dar nu pot sa-l cofirme inca.

      cu 3 ani în urmă (13.07.2020)
    • BC CSU Sibiu Nikant:

      Csu
      #gyke, Poate ai ceva zonuri sau stiri si despre Sibiu 😁

      cu 3 ani în urmă (14.07.2020)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Lit Iliescu :

    Nu?
    Au mai fost confirmati si Rares Uta si Bogdan Popa, nu?

    cu 3 ani în urmă (13.07.2020)
    • Istrate David:

      Așa este.
      Bogdan Popa era scris, pe Rareș Uță l-am adăugat acum. Mulțumim de observație!

      cu 3 ani în urmă (13.07.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!