Stiri Cupa României Masculin

Tyler Stone nu va continua la Rapid București

Tyler Stone nu va continua la Rapid București

Rapid București a anunțat despărțirea de Tyler Stone în cursul zilei de joi, 10 august, clubul din Capitală rămânând astfel fără MVP-ul sezonului trecut din Liga Națională.

Americanul a sosit înaintea ediției 2022/2023 din Franța, de la Gravelines și a fost liderul categoric al Rapidului pe tot parcursul sezonului. Stone a contribuit în 37 de meciuri de campionat cu medii de 19.5 puncte, 6.6 recuperări, 2.8 pase decisive și 1.3 intercepții, iar la nivelul procentajelor din acțiune a stat cu 59% (două puncte) și 36.5% (trei puncte).

Pe parcursul campionatului, Tyler Stone a fost de mai multe ori desemnat MVP-ul etapei, el primind această distincție din partea BaschetRo la finalul sezonului regulat, fiind cel mai bun marcator în rândul jucătorilor care s-au calificat cu echipele lor în Top 10. În total, el a adunat 19 jocuri cu măcar 20 de puncte marcate.

Rapidiștii trec prin schimbări la nivelul jucătorilor străini și au semnat cu Alterique Gilbert, respectiv Paulius Petrilevicius până în prezent, pe lângă ei fiind prezentați româno-israelianul Ben Altit și Tudor Șomăcescu. Din lotul de anul trecut vor continua Josip Bilinovic, Tudor Gîrbea, David Oprea, Matei Dorneanu și Marcu Badiu.

Echipa lui Tudor Costescu și-a aflat recent și adversarii din preliminariile FIBA Europe Cup, Rapid fiind în grupa A care se va juca la Skopje alături de Donar Groningen, Sabah BC și BC Rabotnicki Skopje.

*foto: Facebook Baschet Rapid

1 comentariu la aceasta stire:
  • Ricardo :

    STONE
    A plecat in China! Din păcate pana acum Rapidul este sub așteptări! Dar sa vedem cum încheie campania de transferuri. S-ar putea sa vedem 6 străini în angrenajul echipei!

    cu 8 luni în urmă (10.08.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!