Stiri Cupa României Masculin

U-BT Cluj: Karel Guzman, convocat la naţionala Cubei

U-BT Cluj: Karel Guzman, convocat la naţionala Cubei

Nandor Kuti a revenit la naţională, după o pauză îndelungată. Kuti nu este însă singurul jucător din lotul lui U-BT Cluj convocat la prima reprezentativă a ţării sale.

U-BT mai are doi internaţionali în lot. Este vorba despre Karel Guzman şi Modibo Diaby.

Astfel, potrivit site-ului oficial al clubului, Karel Guzman a fost convocat la naţionala Cubei pentru meciurile din preliminariile FIBA AmeriCup 2022. Cuba va da piept pe 29 noiembrie cu naționala Canadei, iar pe 30 noiembrie va înfrunta Republica Dominicană. Partidele se vor desfăşura sub forma unei „bule”.

Totodată, tânărul Modibo Diaby a fost convocat la naţionalul U18 a statului Mali. Interesant este că Modibo a jucat şi sub tricolor, în cadrul unor turnee neoficiale.

Ce spunea Diaby despre oportunitatea de a juca pentru naţionala României, aflaţi în interviul oferit baschet.ro:

*foto: instagram draganastj.photo

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!