Stiri Cupa României Masculin

U-BT Cluj reia antrenamentele

U-BT Cluj reia antrenamentele

U-BT Cluj-Napoca reia ședințele de antrenament. 

La ședințele de pregătire ale câștigătoarei Cupei României vor participa doar jucătorii cu teste negative, adică Nandor Kuti, Tudor Șomăcescu, Donatas Tarolis și Andrija Stipanović. Pentru o mai bună desfășurare a ședințelor de pregătire, acestor patru sportivi li se vor alătura trei juniori U18, Alexandru Turdean, Darius Coste și Alexandru Pașca, jucători care au fost supuși la rândul lor testului pentru COVID-19. 

 

💪 Jucătorii cu teste negative vor relua de astăzi antrenamentele. Kuti, Șomăcescu, Tarolis și Stipanović revin pe teren....

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Tuesday, October 20, 2020

 

Antrenorul Mihai Silvășan și cei 9 baschetbaliști cu teste pozitive se află în continuare în izolare la domiciliu.

 

Silvă și jucătorii depistați pozitiv cu noul tip de coronavirus continuă să stea în izolare. Cu toții se simt bine, ceea ce ne bucură. Sperăm să revină pe teren cât mai repede. 🙏😊

Posted by U-BT Cluj-Napoca on Monday, October 19, 2020

Reamintim că Federația Română de Baschet a decis suspendarea pentru o perioadă nederminată a turneelor de calificare la Final 8-ul Cupei României.

*foto: facebook/ U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!