Stiri Cupa României Masculin

U-BT va avea echipamente roz în disputa cu CSM Oradea. Video

U-BT va avea echipamente roz în disputa cu CSM Oradea. Video

Duminică seară, BTarena găzduiește confruntarea dintre U-Banca Transilvania și CSM CSU Oradea. Dincolo de joc în sine, campioana României se folosește de acest eveniment pentru a sprijini lupta împotriva cancerului la sân.

Octombrie este luna prevenției cancerului mamar și, în acest an, mai multe formații din Liga Națională au participat la diverse campanii. Turneul inaugural al LNBF, organizat la Târgu Mureș, a avut ca temă principală sprijinirea luptei împotriva cancerului la sân.

De asemenea, U-BT Cluj-Napoca s-a alăturat campaniei „Are nevoie de tine. Vorbește cu ea”, iar Mihai Silvășan a participat la începutul săptămânii la o conferință de presă organizată la Institutul Oncologic „Ion Chiricuță”.

Mai mult decât atât, ardelenii vor evolua în echipamente roz în meciurile cu CSM Oradea și cu Dinamo București, disputate pe teren propriu. U-Banca Transilvania a publicat pe rețelele sociale un material video care cuprinde procesul de creare a maiourilor de joc.

Patrick Richard, Andrija Stipanovic și Mihai Silvășan apar în acest video și vorbesc despre rolul pe care o echipă de baschet ar trebui să îl aibă dincolo de terenul de sport, în comunitate. „Baschetul nu înseamnă doar câștigarea meciurilor pe teren. Baschetul înseamnă unitate și a fi o voce în societate”, a spus căpitanul lui U-BT.

Întâlnirea dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea are loc duminică, 10 octombrie, la ora 19:15, și poate fi urmărită, în direct, la Digisport.

*foto: captură video – YouTube U-BT Cluj-Napoca

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Ne pasa de oameni
    Indiferenta este la prosti . Trateaza oamenii cu respect si vei fi respectat

    cu 2 ani în urmă (10.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!