Stiri Cupa României Masculin

Victorie clară pentru CSM Oradea în fața celor de la Miercurea Ciuc

Victorie clară pentru CSM Oradea în fața celor de la Miercurea Ciuc

CSM CSU Oradea a învins-o pe CSM Miercurea Ciuc cu scorul de 92 la 56, pe sferturi 23-7, 23-19, 26-12, 20-18. Partida din turneul 12 al Ligii Naționale de baschet masculin s-a disputat în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

Echipele de start

Oradea: Watson, Fometescu, Green, Markovic, Baciu

Miercurea Ciuc: Șerbănescu, Laane, Corpodean, Shepherd, Lokodi

Până la pauza meciului, orădenii și-au creat un avantaj de 20 de puncte pe tabelă, scor 46-26. Replică echipei din Miercurea Ciuc s-a lăsat așteptată pentru sfertul doi, atunci când diferența dintre cele două combatante a fost de doar 4 lungimi.

În sfertul trei ecartul a crescut considerabil, iar elevii lui Cristian Achim conduceau cu 72-38 înaintea ultimelor zece minute, așadar o diferență de 34 de puncte. Ultimul act a fost mult mai echilibrat, dar Oradea se distanțase până atunci și nu a mai avut emoții.

Ramone Moore a debutat la CSM CSU Oradea cu ocazia acestui meci, fiind al doilea marcator din trupa bihoreană. Cătălin Baciu a reușit un meci foarte bun și a încheiat în double-double confruntarea de pe Bega, cu un procentaj de 85% la aruncările din acțiune (12/14).

Principalii marcatori

Oradea: Baciu 25 de puncte (14 recuperări), Moore 14 puncte, Nicolescu 11 puncte, Broussard 8 puncte

Miercurea Ciuc: Shepherd 14 puncte, Laane 11 puncte, Magusar 10 puncte, Alston 9 puncte

*Foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!