Stiri Cupa României Masculin

Vlad Corpodean, record personal de recuperări

Adrian Micinic

Adrian Micinic
12.02.2013

Vlad Corpodean, component al echipei BC Miercurea Ciuc, nu a reușit să-și ajute echipe să prevină înfrângerea cu Dinamo București din etapa cu numărul 21, însă a realizat un record personal stagional la capitolul recuperări.

În 45 minute de joc, Corpodean a avut 11 recuperări (trei ofensive). Astfel, el își depășește propriul reper stagional la acest capitol, care a fost de 10 și data de la jocul tur cu aceeași formație. Vlad a realizat atunci singurul său double-double.

Corpodean a terminat cu 2/6 la două puncte, 0/6 la trei puncte și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 6 puncte. A adăugat trei intercepții și două pase decisive, cu patru mingi pierdute pentru un coeficient de 8 la eficiență.

În 21 meciuri disputate pentru BC Miercurea Ciuc, Corpodean are medii de 3.9 puncte, 3.2 recuperări, 0.7 pase decisive și 0.6 intercepții cu 1.2 posesii pierdute pentru 5.0 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!