Stiri Cupa României Masculin

Vlad Corpodean, un nou record personal de puncte

Adrian Micinic

Adrian Micinic
04.02.2013

Vlad Corpodean a realizat un nou record personal stagional de puncte marcate. Jucătorul clujean al echipei BC Miercurea Ciuc a izbutit această performanță în meciul pierdut în fața lui BCM U Pitești, scor 81-93.

În 39 minute de joc, Corpodean a avut 4/5 la aruncările de două puncte și 2/2 la trei puncte pentru un total de 14 puncte pe un procentaj de 86% la aruncările din acțiune! El a adăugat 7 recuperări și a avut două posesii pierdute pentru un indice de 18 la eficiență.

De notat că Vlad a fost liderul echipei sale în acest meci la minute, eficiență, recuperări și coșuri marcate din acțiune. De asemenea, el a depășit propriul record personal stagional la puncte marcate. Acesta fusese stabilit în precedenta etapă, la Oradea, când a înscris 13 puncte.

În sezonul actual Vlad Corpodean are medii de 3.8 puncte, 2.8 recuperări, 0.7 pase decisive, 0.5 intercepții și 1.1 posesii pierdute. El are procentaje de 46% la două puncte, 46% la trei puncte și 79% la linia de pedeapsă, respectiv un coeficient de 4.9 la eficiență.

Corpodean evoluează în acest sezon la BC Miercurea Ciuc sub formă de împrumut de la U Mobitelco Cluj-Napoca, având un contract valabil până la finele acestui sezon.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!