Stiri Cupa României Masculin

Vlad Corpodean va evolua sezonul următor la BC PH Miercurea Ciuc

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
17.09.2012


Foto: Andor Marton

BC PH Miercurea Ciuc a ajuns la o înţelegere cu Vlad Corpodean după ce sportivul legitimat la "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a fost lăsat în afara lotului lărgit de către Niska Bavcevic. Zilele trecute Corpodean alături de Crainic au fost trimişi acasă din cantonamentul echipei clujene care se desfăşoară în această perioadă la Miercurea Ciuc, tehnicianul croat dând de înţeles că nu se va baza pe cei doi în sezonul viitor.

Gruparea antrenată de Laszlofy Botond s-a interesat de serviciile sportivului clujean, iar "U" Mobitelco l-a cedat pe Vlad Corpodean cu titlul de împrumut pe durata sezonului 2012-2013. Corpodean este al doilea sportiv ce soseşte de la Cluj-Napoca la echipa din judeţul Harghita, după Nicolae Foalea, un alt jucător ce a evoluat în prima ligă în maieul celor de la "U".

Sezonul trecut "Corpo" a bifat 15 prezenţe, având medii de 6.5 minute, 2.3 puncte, 1.1 recuperări şi 2.3 unităţi la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!