Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aco Todorov: „Oradea are un avantaj uriaş, fiindcă poate juca numai cu străini”

Aco Todorov: „Oradea are un avantaj uriaş, fiindcă poate juca numai cu străini”

SCM Craiova va juca cu campioana României, CSM Oradea, de două ori în trei zile. Prima întâlnire este programată astăzi, 16 ianuarie, și este returul sferturilor de finală ale Cupei României, în timp ce ceea de doua partidă este programată sâmbătă, 18 ianuarie, și contează pentru ultima etapă din prima fază a LNBM. 

Conform site-ului sportuldoljean.ro, antrenorul craiovenilor, Aco Todorov, speră ca echipa sa să iasă câștigătoare din această dublă, să întoarcă deficitul de 11 puncte din Cupă și să obțină, indiferent de metodă, calificarea în TOP 6. De asemenea, tehnicianul a profitat de ocazie pentru a anunța faptul că va fi privat de serviciile căpitanului echipei, Porter Troupe, care este accidentat. 

Deși SCM Craiova nu s-a alăturat celor de la CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca și nu a depus o plângere pentru a contesta dreptul oferit lui CSM CSU Oradea de a folosi doi jucători naturalizați la partidele din LNBM și Cupa României, Todorov a ținut să menționeze faptul că "Oradea are un avantaj uriaş, fiindcă poate juca numai cu străini". 

Ne aşteaptă două meciuri foarte importante şi vom face tot posibilul să ne impunem în ambele. În primul joc trebuie să recuperăm o diferenţă de 11 puncte, în al doilea trebuie să învingem cu 1 punct. Sigur, nu suntem neapărat nevoiţi, fiindcă ne putem califica în Top 6 şi dacă pierdem, dar nu vrem ca alţii să facă munca noastră. Toate meciurile sunt importante, nu vrem să renunţăm nici la Cupa României. Avem de recuperat 11 puncte, iar anul trecut, cu Sibiul, am fost aproape să întoarcem un ecart de 15 puncte după primul joc. Oradea are un avantaj uriaş, fiindcă poate juca numai cu străini. De asemenea, suntem nevoiţi să jucăm fără Porter Troupe, care este accidentat. Atmosfera în lot este una foarte bună după succesul de la Cluj şi sunt convins că putem învinge campioana de două ori în decurs de trei zile.

Returul din Cupa României va începe astăzi de la ora 17:00 și va transmis în direct de postul tv DigiSport 4.

*foto: Ana Maria Mătușoiu

 

6 comentarii la aceasta stire:
  • uplifter :

    Todorov
    Trebuie sa recunosc ca omul îmi e simpatic. E direct, zice de fiecare data ce-l doare.
    De ce nu a făcut și Craiova niciun demers la faza cu felul în care a fost făcut roman Richard de la Oradea? Pai cum sa facă dl Toma asa ceva tocmai federației de unde mai ia și el una-alta?
    Sa nu stie dl Todorov asta? Sau știe și tocmai de aia a aruncat pastila. De asta am zis ca mi-e simpatic

    cu 4 ani în urmă (16.01.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      din ce stiu eu
      Iarna asta PT05 ar fi trebuit sa obtina cetatenia romana; nu stiu ce s-a intamplat de inca nu au reusit, dar probabil clasica birocratie romaneasca; in plus frb nu a avut vreun interes aici...

      cu 4 ani în urmă (16.01.2020)
    • uplifter:

      Re
      Recunosc ca nu sunt în mare forma azi din motive de sănătate, dar nu m-am prins, cine e PT05?

      cu 4 ani în urmă (16.01.2020)
    • CSM Oradea 2 Fairplay:

      37 de ani
      Bine ca nu o sa devina cetatean roman dupa ce se lasa de baschet.

      cu 4 ani în urmă (16.01.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @uplifter
      PT05 = Porter Troupe

      cu 4 ani în urmă (16.01.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @Fairplay
      Daca atunci cand nu va mai juca, va ramane antrenor in Romania, il va ajuta cetatenia...

      cu 4 ani în urmă (16.01.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!