Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Audrius Prakuraitis: „Chiar dacă Sibiul are un antrenor nou, ne așteaptă o confruntare dificilă”

Paul Olar

Paul Olar
04.03.2015

BC Mureș Târgu Mureș dă piept miercuri, 4 martie, cu CSU Atlassib Sibiu. Confruntarea contează la etapa cu numărul XXII, iar Audrius Prakuraitis a identificat deja principalele pericole ce pot să vină din tabăra sibiană.

Tehnicianul baltic își face griji pentru Matija Ceskovic, însă remarcă și forța adversarilor din spațiul de trei secunde.

„Urmează o nouă confruntare dificilă pentru noi, chiar dacă au un nou antrenor acum. Au jucători buni, cu o tranziţie foarte bună. Îl au pe Ceskovic, care a jucat câteva meciuri bune, dar în ultimele meciuri nu a jucat. deasemenea au jucători buni sub panou, Lee şi Hurd. Cred că o să începem cu o apărare agresivă, şi sper să avem o nouă victorie", a declarat antrenorul, conform bcmures.com

*Foto: tvmures.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!