Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Trebuie să uităm cât mai repede această înfrângere”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
14.11.2016

După 3 victorii consecutive în campionat, BC Mureș a cedat pe teren propriu în fața celor de la CSU Sibiu, scor final 68-74. La pauza mare, mureșenii aveau un ecart de 7 puncte, însă oaspeții au întors soarta partidei după un parțial de 30-14 în sfertul al 3-lea. 

Despre această cădere a echipei sale a vorbit și antrenorul Barnabas Szaszgaspar, care la finalul întâlnirii s-a arătat dezamăgit de atitudinea elevilor săi în special în debutul reprizei secunde.

Ne pare foarte rău pentru această înfrângere, mai ales din cauza atitudinii începând din sfertul trei. Nu ştiu de ce, dar am revenit foarte apatici din vestiar. Ceva s-a rupt în jocul nostru. Am văzut faptul că am căzut şi fizic, dar nici aşa nu ar fi trebuit să facem un sfert atât de slab. Acolo s-a rupt jocul, am fi trebuit să jucăm mai deştept. Uitându-mă la statistică, dar nu numai la statistică, nu pot să nu menţionez faptul că – de fapt este o boală a noastră la începutul de campionat – doar doi jucători şi-au făcut din plin datoria. Trebuie să analizăm acest lucru, nici banca nu a adus acel plus la care mă aşteptam. Din păcate nici unii dintre oamenii de bază nu dat randamentul la care mă aştept de la ei. Trebuie să uităm cât mai repede această înfrângere, fiindcă urmează două meciuri de foc, în Europe Cup cu lituanienii, şi cel din campionat cu Steaua”, a declarat tehnicianul mureșenilor, conform site-ului oficial al vicecampioanei.

Tototodată, prestația din sfertul 3 al jucătorilor mureșeni a fost taxată și de secundul George Trif.

„Este o înfrângere greu de digerat. Îmi pare rău şi pentru spectatorii care au venit în număr aşa de mare. Nici eu nu pot să-mi explic apatia cu care am jucat în sfertul trei, mai ales că am avut două sferturi foarte bune, pline cu energie şi fiecarte şi-a respectat sarcinile şi tactica impusă. Din păcate în sfertul trei s-a rupt jocul şi nu ne-am mai putut reveni”, a concluzionat acesta. 

BC Mureș Târgu Mureș este pe locul 7 în LNBM, având un bilanț de 3 meciuri câștigate și 4 pierdute. De asemenea, Alhaji Mohammed și colegii săi și-au asigurat calificarea în faza secundă a FIBA Europe Cup, iar miercuri, 16 noiembrie, de la ora 19:00, vor juca ultimul meci din sezonul regulat, acasă, cu lituanienii de la Prienu-Birstono. 

*Foto: Toth Csaba

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș erebus :

    .
    Barni : cunosti notiunea de Time Out, care se dorea a se aplica cu desavarsire in sfertul trei???!!!

    cu 7 ani în urmă (14.11.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!