Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC CSU Sibiu, galop de sănătate cu Athletic Constanța

BC CSU Sibiu, galop de sănătate cu Athletic Constanța

BC CSU Sibiu nu a avut niciun fel de emoție în partida cu Athletic Constanța. Trupa de pe Cibin a trecut cu scorul de 92-65 , în meciul jucat astăzi, 7 februarie, în Sala Gabriela Szabo din Voluntari.

BC CSU Sibiu a avut nevoie de puțin peste 4 minute pentru a se de desprinde pentru prima data pe tabelă. Scorul era 13-5, după un slam dunk al lui Johnson. A urmat un time-out și echipa de la mulul mării a arătat mai bine. Chiar și așa, sibienii aveau să câștige primul act la 10 puncte diferență, scor 26-16. Elevii lui Dan Fleșeriu au început actul secund cu un partial de 7-0 și soarta meciului părea să fie decisă devreme în meci. Jocul a curs într-o singură direcție și până la pauză scorul ajungea la 54-28.

Repriza secundă a fost fără istoric. Sibienii nu au mai forțat și și-au rulat tot lotul disponibil. Chiar și așa, elevii lui Dan Fleșeriu au câștigat și ultimele două sferturi, iar la final se înregistra scorul de 92-65.

Jayce Johnson a fost omul meciului cu 24 de puncte, 23 de recuperări și 48 la eficiență. Christian Lutete a reușit 21 de puncte și 6 recuperări iar KJ Jackson 17 puncte, 6 recuperări și 4 pase decisive.

Brown și Bell au reușit câte 11 puncte fiecare pentru Constanța/ Mario Lazăr și-a trecut în cont 10 și 4 recuperări.  

foto: BC CSU Sibiu

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!