Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Igokea a anunțat transferul lui Nemanja Gordic

BC Igokea a anunțat transferul lui Nemanja Gordic

În cursul acestei dimineți, BC Igokea a anunțat transferul lui Nemanja Gordic, baschetbalist care a mai jucat pentru formația bosniacă în stagiunea 2013-2014. În ultimele săptămâni, jucătorul bosniac s-a antrenat alături de Monaco, participând și la amicalele acestei formații.

Gordic este născut în 25 septembrie 1988 și evoluează pe poziția 1. Și-a început cariera în 2005, la Buducnost, și, după cinci ani în Muntenegru, a plecat în Italia, la Lottomatica Roma. A urmat o scurtă incursiune în Ucraina, la Azovmash, după care Gordic s-a transferat la Partizan Belgrad, grupare alături de care a câștigat titlul atât în Serbia, cât și în Liga Adriatică.

După această performanță, jucătorul de 1.93 metri a fost convins de Igokea să se întoarcă în țara sa natală. În următorii opt ani, Gordic a mai evoluat pentru Cedevita Zagreb, Buducnost, Partizan Belgrad și Mornar Bar.

În toamna anului 2022, baschetbalistul originar din Mostar a semnat cu U-BT Cluj-Napoca, înlocuindu-l în lotul lui Mihai Silvășan pe Jordan Taylor. În EuroCup, Gordic a avut medii de 9.6 puncte, 4.0 pase decisive și 1.7 recuperări și, în campionat, a strâns 8.3 puncte, 4.3 pase decisive și 2.1 recuperări.

După ce s-a antrenat în această vară alături de Monaco, Nemanja Gordic a luat decizia de a-și continua cariera la BC Igokea. Gruparea bosniacă evoluează în Basketball Champions League, fiind repartizată în grupa H, alături de Bertram Derthona Tortona, Tofas Bursa și UCAM Murcia.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Mai mult că sigur
    ...și-a a găsit echipa mănușă. Bafta.

    cu 7 luni în urmă (13.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!