Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Mureș încheie anul 2015 cu un joc pe teren propriu în fața lui CSU Sibiu

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.12.2015

BC Mureș Târgu Mureș primește vizita lui CSU Sibiu în etapa a 15-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida este programată pe 23 decembrie cu începere de la ora 18:00 la Sala Sporturilor din Târgu Mureș și este ultima partidă programată în acest an 2015 pentru cele două formații.

Pentru a 4-a oară în acest sezon, BC Mureș și CSU Sibiu își vor măsura forțele. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în Cupa României și o dată în Liga Națională. În primele trei confruntări directe, elevii lui Audrius Prakuraitis au avut de fiecare dată câștig de cauză. Mureșenii s-au impus în cupă lejer,83-72 în tur și 97-73 în retur, pentru ca în campionat să aibă mari bătăi de cap în victoria obținută la limită, 99-98.

Mureșenii revin în propria arenă cu orgoliul rănit. După ce în etapa a 11-a au învins pe U BT Cluj-Napoca la limită, după un buzzer beater al lui Martinic, în etapa precendentă BC Mureș a suferit un eșec asemănător, 78-77 pe terenul lui CSM-U Oradea.

Și CSU Sibiu a avut parte de un meci dramatic și prin plin de rivalitate. Echipa condusă de Dan Fleșeriua reușit să învingă tot la limită, pe teren propriu, marea rivală de la U BT Cluj-Napoca, scor 66-65.

Partida dintre cele două combatante propune un nou duel individual interesant. Alhaji Mohammed și Kevin Hardy sunt jucătorii care s-au dovedit a fi determinați pentru echipele lor cel puțin în acest retur al sezonului regulat. Mohammed are medii statistice de 21.0 puncte, 4.4 recuperări și 4.6 pase decisive de la sosirea la Târgu Mureș, în timp ce Kevin Hardy acumulează în medie pe meci 15.7 puncte, 7.5 recuperări și 3.5 pase decisive.

Așadar, partida din jungla mureșeană se anunță una extrem de interesantă și deschisă oricărui rezultat în ciuda palmaresului direct net favorabil în acest mureșenilor. Acest joc are o conotație importantă și în economia clasamentului, BC Mureș și CSU Sibiu completând podiumul LNBM, fiecare cu un record de 9 victorii și 4 înfrângeri.

Partida de miercuri dintre BC Mureș și CSU Sibiu va fi oficiată de o brigadă formată din Mircea Șerban, Bogdan Podar și Dragoș Nicolae.

foto: Zsigmond Bathori

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Sper intr-o prestație buna a echipei noastre, si cel mai bun sa cistige. La prima vedere Mirosul pleaca favoriți, dar in baschet sau vazut multe. Sper ca băieți n ostrii sa aibă atitudine si spirit de învingători. HAI CSU!!!!!!!

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Scuze- tastatura e de vina, desigur...Muresul...

    cu 8 ani în urmă (22.12.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!