Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BC Timişoara se reuneşte pe 2 ianuarie

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.01.2012

La jumătatea campionatului BC Timișoara este liderul Diviziei A masculine de baschet. Bănăţenii au avut un parcurs foarte bun în prima ligă din România înregistrând 13 victorii şi două înfrângeri.

Sportivii antrenaţi de Predrag Badnjarevic au primit liber două zile, cu ocazia anului nou, urmând să se reunească luni, 2 ianuarie, la Sala Sporturilor Constantin Jude.

Primele partide pentru timişorenii vor fi cele din Cupa României, pe 6 ianuarie la Timişoara respectiv pe 10 ianuarie la Brazi. Adversar în sferturile de finală sunt prahovenii de la CSU Ploieşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!