Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Branko Cuic: "O echipă cu experienţă nu cedează aşa pe final"

totalbaschet.ro (Bucureşti)

totalbaschet.ro (Bucureşti)
19.02.2012

Finala mare a Final Four-ului Cupei României a semănat foarte mult cu semifinala dintre BC Timişoara şi CSM Oradea, doar că rolulile s-au schimbat. Vineri dupămasă, în sfertul trei, orădenii conduceau cu 14 puncte, însă nu au reuşit să-şi adjudece partida. O zi mai târziu, tot în sfertul trei, gruparea bănăţeană conducea pe BCM U Piteşti cu 13 puncte, însă, în cele din urmă, argeşenii au revenit spectaculos şi au cucerit râvnitul trofeu.

La finalul jocului, Branko Cuic nu îşi putea explica ce s-a întâmplat în ultimele 15 minute ale partidei. Sârbul este de părere că o echipă cu experienţă nu poate ceda în aşa fel într-o confruntare.

Nu știu ce s-a întâmplat. Da, am condus cu 13 puncte, însă apoi nu am reuşit să ne facem jocul nostru obişnuit. O echipă cu experienţă nu poate lăsa să se întâmple ceea ce s-a întâmplat în acest final de joc, nu cedează aşa pe final. Noi am avut ceva presiune pe umerii noştri, toată lumea a crezut, înainte de meci, că noi suntem campionii şi asta ne-a costat. A fost ceva ciudat pentru noi, frumos pentru alţii. Oricum, Piteşti a meritat victoria, a meritat cupa, şi asta e. Este foarte greu pentru noi.

Cuic a fost integralist înregistând 12 puncte, 4 pase decisive şi 4 recuperări.

Foto: arhivă personală

2 comentarii la aceasta stire:
  • lll :

    lll
    Meciul a fost pierdut de catre ingamfatul de Dragos Andrei,care la + 13 a pierdut mingea,a facut un faut antisportiv si se credea cel mai mare aruncator de 3 puncte,dar der fapt el saracu d-abia sta in ghete.Pacat ca antrenorul nu si-a dat seama din timp sa il schimbe mai repede.Nu cred ca va mai primi o alta sansa.

    cu 12 ani în urmă (20.02.2012) Raspunde
  • ultras79 :

    Vedeta
    Cu Cuic in echipa Timisoara nu o sa castige nici un trofeu ! Tine-ti minte ce va zic eu !

    cu 12 ani în urmă (20.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!