Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cătălin Baciu a fost convocat la naţionala României

Cătălin Baciu a fost convocat la naţionala României

Pivotul celor de la CSM CSU Oradea, Cătălin Baciu, a fost convocat la echipa națională a României pentru fereastra a 2-a din campania de calificare la FIBA EuroBasket 2021, anunţă site-ul oficial al clubului bihorean.

Astfel, Cătălin Baciu se alătură lui Bobe Nicolescu și Tudor Fometescu între sportivii convocați de la CSM CSU Oradea pentru turneul care se va desfăşura la Valencia, în perioada 28-30 noiembrie, şi în care România va întâlni Polonia şi Spania.

Cătălin Baciu se afla pe lista rezervelor pentru turneul din Valencia, alături de alţi doi coechipieri, Giordan Watson şi Edward Petrescu. „Vulturii” de pe lista de rezerve au fost anunţaţi că pot fi chemaţi la naţională dacă vor exista accidentări sau cazuri de covid-19 la jucătorii care au fost iniţial convocaţi. Cum a fost cazul, din păcate, cu Alex Olah.

Reamntim că România are un bilanț general de 0-2 în cadrul grupei din care pe lângă adversarii menționați mai face parte Israel. Elevii lui Tudor Costescu se vor reuni în cantonament pe 13 noiembrie. Interesant este că cei doi stranieri, Emi Căţe şi Kris Richard, vor face joncţiunea cu lotul abia în Spania, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de covid-19.

*** Într-o primă afişare a acestui articol, autorul a scris "Cătălin Burlacu" în loc de "Cătălin Baciu". Era evident vorba de cel din urmă

*foto: facebook CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Stanciu CO :

    Catalin Burlacu???
    S-a reapucat de baschet?:))
    Baciu poate!

    cu 3 ani în urmă (04.11.2020)
    • CNAV Eagles București Eduard-Nicolae Popa:

      hahah
      Da. De Cătălin Baciu era vorba. Nu e prima oară când le confund numele celor doi. Va trebui să le dau câte o bere fiecăruia...

      cu 3 ani în urmă (04.11.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!