Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Craig Moore, al 7-lea meci cu cel puțin cinci reușite de la distanță

Adrian Micinic

Adrian Micinic
29.03.2012

Craig Moore își sporește numărul reușitelor din spatele semicercului. Fundașul american al lui Gaz Metan Mediaș a avut o prestație solidă în victoria repurtată asupra lui SCM U Craiova, scor 96-64, într-un meci desfășurat miercuri (28.03), împotriva lui SCM U Craiova.

Moore a bifat 23 minute de joc, perioadă în care a totalizat 1/1 la aruncările de două puncte, 4/4 la linia de pedeapsă dar și 5/10 la încercările din afara semicercului. El a fost principalul marcator al echipei sale cu un total de 21 puncte.

Baschetbalistul înalt de 1.90 metri și în vârstă de 21 ani ajunge astfel la 80 de reușite din spatele semicercului în acest sezon competițional, primul pentru Craig în Divizia A masculin. El are 26 de meciuri jucate și o medie de 3.07 reușite pe meci. De asemenea, Moore are șapte meciuri la activ în cadrul cărora a înscris cel puțin cinci coșuri de trei puncte.

Fundașul Mediașului are medii de 22.3 minute, 10.8 puncte, 2.5 recuperări, 2.5 pase decisive, 1.0 intercepții și 1.3 posesii pierdute pentru 11.3 la eficiență.

1 comentariu la aceasta stire:
  • anouk :

    Greseala
    Craig Moore are 25 de ani...nu 21!

    cu 12 ani în urmă (30.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!