Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Oradea învinge pe CS Energia Rovinari

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.03.2012

CSM Oradea a învins în această seară pe cei de la CS Energia Rovinari, după un meci foarte dificil, scor 79-76. Meciul a avut loc în Arena Antonio Alexe din Oradea, contând pentru etapa restantă cu numărul  25 în sezonul regulat al Diviziei A la baschet masculin.

Sasha Topchov a avut 21 de puncte şi 8 recuperări, Milos Pesic a adăugat 15 puncte 9 recuperări şi 4 pase decisive, iar Nemanja Maric a terminat meciul cu 15 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive.

De partea adversă Louis Darby Jr. a înregistrat 22 puncte, 8 pase decisive şi 3 pase decisive, iar Porter Troupe a reuşit 14 puncte, 3 recuperări şi o pasă decisivă.

Vom reveni cu amănunte!

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu abu :

    fault
    Poate face dl Micinic un comentariu, vazand probabil si meciurile din euroliga, si ne spune de ce nu s-a acordat fault in ultimele 5 secunde. Era cea mai buna rezolvare a fazei. Budapesti a vazut faulul 5 al lui Mocanu de unde nu-l putea vedea, iar pe acesta nu l-a vazut nimeni!

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde
  • CS Energia Târgu Jiu duddy :

    @abu
    In primul rand subscriu . In al doilea rand , este metoda perfecta , subtila dar totodata josnica de a le spulbera munca din sfertul 4 celor de la Energia ! Ce naiba mai baieti sa fim seriosi .. In Nba , Euroliga sau ORIUNDE altundeva la un contact de ala se da fault fratilor , a fost un fault normal , ce ar fi vrut , sa ii dea un topor si sa il lase acolo jos ? Oricum si asa ar fi dat antisportiv pariez :)) . Da-o incolo de treaba

    cu 12 ani în urmă (28.03.2012) Raspunde
  • just bball :

    aberatiile voastre
    daca energia merita victoria, o si avea. au muncit dar nu destul. vi ciuda, sau ce?

    cu 12 ani în urmă (30.03.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!