Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM-U Oradea conduce la pauza meciului cu Steaua, scor 51-40

Eduard Popa

Eduard Popa
18.04.2015

După ce a pierdut la limita primele două meciuri din București, 80-79 și 79-77, CSM-U Oradea caută să relanseze seria din primul tur de play-off a LNBM cu Steaua. Astfel, la pauza meciului 3 disputat la Oradea, gazdele conduc cu scorul de 51-40, câștigând ambele sferturi cu 24-19 și 27-21. 

În ambele sferturi orădenii au reușit să se distanțeze în prima parte a actelor, lăsând steliștii să se apropie pe final. Cu un minut rămas din prima parte, scorul arăta 24-13 pentru Oradea, însă oaspeții au recuperat cu un parțial de 8-0. De asemenea, în al doilea sfert gazdele conduceau cu 44-30, dar steliștii au revenit în joc cu un parțial de 10-2. La scorul de 46-40, bihorenii au înscris ultimele 5 puncte ale reprizei, intrând la pauză cu un avantaj de 11 pct. 

Cei mai buni marcatori ai lui CSM-U Oradea sunt Aleksandar Vlahovic și Daniel Dillon, cu câte 10 pct, Vujadin Subotic are 9 pct iar Mladen Pantic a fost la rândul său foarte activ, cu 7 pct și 8 recuperări. La Steaua s-au remarcat Pankracije Barac, cu 12 pct, și Titus Nicoară cu 9 pct. 

Meciul poate fi urmărit live pe Digi Sport 3. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca tutz_44 :

    hai oradea
    Nu ma înțelegeți greșit. Țin cu ei ca sunt de la noi din ardeal

    cu 9 ani în urmă (18.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!