Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSO Voluntari va afla în 20 iulie locația turneului preliminar din BCL

CSO Voluntari va afla în 20 iulie locația turneului preliminar din BCL

La finalul lunii septembrie, CSO Voluntari va încerca să obțină calificarea în grupele Basketball Champions League, acolo unde ar urma să joace împotriva lui UCAM Murcia, SIG Strasbourg și Falco Szombathely.

Însă, mai întâi, vicecampioana României trebuie să treacă de trei tururi preliminare. În primul meci al turneului de calificare, ilfovenii se vor duela cu Leicester Riders. Apoi, în cazul unei victorii, aceștia o vor înfrunta pe Tofas Bursa. În cazul încă unui rezultat favorabil, CSO Voluntari va juca finala împotriva uneia dintre următoarele trei grupări: MZT Skopje, Fribourg Olympic și Chemnitz.

Conform lui Ionuț Georgescu, managerul general al alb-albaștrilor, patru echipe din cele șase participante își doresc să obțină organizarea turneului. Este vorba de Leicester Riders, MZT Skopje, Tofas Bursa și Chemnitz.

Într-un articol publicat pe La Opinion de Malaga s-a scris că formațiile trebuie să își depună candidaturile pentru organizarea turneelor de calificare până miercuri, 13 iulie. O săptămână mai târziu, în 20 iulie, FIBA va anunța gazdele celor patru turnee.

Spaniolii de la LOMA Deportes susțin că Unicaja Malaga va organiza cu siguranță turneul preliminar din care face parte. Rămâne de văzut dacă se va confirma această informație. Reamintim că Unicaja Malaga a fost în prima urnă valorică înaintea tragerii la sorți din 7 iulie, alături de Tofas Bursa.

*foto: Facebook – CSO Voluntari - Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!