Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu încearcă să își ia revanșa în fața celor de la BC Mureș

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
25.03.2016

CSU Atlassib Sibiu va primi sâmbătă seara vizita celor de la BC Mureș Târgu Mureș, echipă pe care nu a reușit să o învingă în actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Cele două combatante s-au întâlnit de cinci ori până acum, toate confruntările terminându-se cu victoria mureșenilor.

Ambele echipe au pierdut în precedenta etapă a LNBM. Formația de pe malul Cibinului a suferit un eșec dur la Oradea, galben-albaștrii pierzând partida cu jucătorii lui Cristian Achim la o diferență de 38 de puncte: 100-62. De menționat că gruparea condusă de Dan Fleșeriu venea după o victorie mare împotriva celor de la Steaua CSM EximBank, 106-79, pe teren propriu, partidă în care baschetbaliștii sibieni au înscris nu mai puțin de 20 de coșuri de la mare distanță.

Tot o înfrângere a suferit și BC Mureș etapa trecută, fiind învinsă acasă de Steaua CSM EximBank, la o diferență de 4 puncte: 86-90.

Confruntarea de mâine seară va fi a 31-a dintre cele două echipe. Statistica îi este favorabilă grupării din Târgu Mureș, care a învins-o de 19 ori pe rivala din Sibiu, cinci victorii consemnându-se în sezonul 2015-2016.

În aceste momente, CSU Sibiu ocupă locul 6 în clasament, având 14 victorii și tot atâtea înfrângeri. BC Mureș se clasează două poziții mai sus, mureșenii bifând până acum 16 victorii și 12 înfrângeri.

Partida dintre CSU Atlassib Sibiu și BC Mureș Târgu Mureș contează pentru etapa cu numărul șapte din faza a doua a LNBM și se joacă de la ora 19, în Sala Transilvania, urmând să fie transmisă în direct de Digi Sport 4.

foto: Facebook CSU Sibiu

6 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid :

    csu
    Meci deschis oricarui rezultat, echipa noastra avînd evolutii contradictorii.Cred ca putem bate Muresul....si asteptam cu nerăbdare meciurile din play off. HAI CSU !!!

    cu 8 ani în urmă (25.03.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe bj:

      huj huj hajra
      keep calm 6-0

      cu 8 ani în urmă (25.03.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Mures
    Daca reusiti sa le opriti "gurile de foc" de dincolo de linia de 3, nu au nici un jucător cu capacitate de patrundere, desigur, in afara de Alhaji!!! As merge pe mâna Sibiului! Dar este extrem de greu!!!

    cu 8 ani în urmă (25.03.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    BC Mures
    Dacã sibienii vor avea din nou doar 10 jucãtori in total pe bancã, nu vor fii probleme la rezultat pentru mureseni.

    cu 8 ani în urmă (25.03.2016)
    • BC CSU Sibiu danb61:

      Huj....
      5_1

      cu 8 ani în urmă (25.03.2016)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @Gully
    Asa sa faca sibienii si vor castiga! Daca inainte de a comenta te-ai fi documentat un pic ai fi aflat ca in meciul pierdut cu Steaua, paradoxal, BC Mures a fost mai buna la recuperari si a marcat mai multe puncte de sub panou decat stelistii care au avut mai multi oameni inalti sub panou. Nici un meci nu seamana cu altul asa ca orice este posibil. Fie ca cei mai buni sa castige!

    cu 8 ani în urmă (25.03.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!