Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSU Sibiu se revanșează față de suporterii abonați

CSU Sibiu se revanșează față de suporterii abonați

CSU Sibiu a emis prin intermediul site-ului oficial un comunicat de presă prin care prezintă reducerile și cadourile de care vor beneficia abonații din sezonul recent încheiat.

Astfel, toți cei 1480 de abonați vor primi  o mască #NuCedăm, în baza abonamentului pentru sezonul 2019/2020. 

În plus, chiar dacă strategia de ticketing nu a fost finalizată, abonații din sezonul recent încheiat vor beneficia de o reducere de 20% la abonamentul pentru sezonul competițional 2020/21.

De asemenea, în ciuda anulării sezonului, cardul rămâne valabil  la reducerile oferite de partenerii BC CSU Sibiu:

  • 15% reducere la cumpărături de minim 200 de lei, din magazinul ANDU sau de pe siteul andusports.ro,
  • 10% reducere la produsele DAbo,
  • 10% reducere la produsele Sucre,
  • 20% reducere la produsele Naturo Juice comercializate în magazinul de pe B-dul Nicolae Bălcescu, care se va deschide începând de vineri, 22 mai 2020.
 

💛De ani buni, suporterii BC CSU Sibiu sunt flacăra vie a acestei familii extrem de numeroase și, din acest motiv, ne...

Posted by BC CSU Sibiu on Thursday, May 21, 2020

Horațiu Floca, directorul lui CSU Sibiu, a ținut să transmită un gând pozitiv suporterilor echipei. 

BC CSU Sibiu a pus pe primul loc sănătatea, în această perioadă, pentru că dincolo de orice competiții, lupta pentru protejarea sănătății am considerat-o cea mai importantă. Ne-am fi dorit, și anul acesta, să jucăm finala campionatului, dar pandemia de coronavirus ne-a determinat să ne reevaluăm prioritățile. Nu avem altă soluție decât să ne adaptăm vremurilor, încercând să păstrăm alături de noi, ceea ce ne-a consacrat, în primul rând, de-a lungul timpului – familia galben-albastră. Niciun trofeu nu valorează cât dragostea oferită de suporterii BC CSU Sibiu și, din acest punct de vedere, cred că prin ei avem cel mai valoros și bogat palmares. De asemenea, numărul mare de parteneri ai echipei noastre- 38-sunt dovada vie că proiectul BC CSU Sibiu are toate armele pentru a depăși această situație excepțională. Le mulțumim tuturor celor care rămân aproape de noi, mai ales acum, în vremuri atât de complicate. Vom dovedi că forța acestei familii galben-albastre e mai puternică decât orice obstacol și sunt convins că vom depăși cu bine această perioadă.

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!