Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cum arată echipa etapei a treia din Liga Națională

Cum arată echipa etapei a treia din Liga Națională

Etapa cu numărul trei a Ligii Naționale de Baschet Masculin a programat meciuri în perioada 7-11 octombrie și s-a încheiat cu cinci rezultate pozitive pentru gazde, din totalul celor opt confruntări. Prestațiile reușite nu au lipsit și câțiva sportivi au bifat cele mai bune cifre în cariera lor din LNBM.

Site-ul nostru i-a ales pe următorii în echipa etapei:

Andre Jones (CS Dinamo București)

MVP-ul rundei a fost cel mai bun om din tabăra lui Dinamo în succesul contra Lagunei București. Americanul a totalizat 27 de puncte și 4 recuperări, cu +27 index la eficiență și +26 la +/- în cele 26 de minute petrecute pe parchet.

Jones a ieșit în evidență atât la aruncările de două puncte, zonă în care a stat cu 6/6, cât și prin reușitele din spatele arcului de cerc (5/8), fiind dinamovistul cu cele mai multe aruncări asumate în această confruntare.

Tudor Fometescu (FC Argeș Pitești)

Career-high-ul din disputa cu CS Vâlcea l-a dus pe Fometescu pe lista jucătorilor care au atins sau depășit 20 de puncte marcate în această rundă. Baschetbalistul român a adunat 20 de puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție în 31 de minute, perioadă pe care a încheiat-o cu +24 la eficiență.

Jucătorul lui FC Argeș a contribuit cu 4/6 la două puncte, respectiv 4/7 din spatele arcului de cerc, în cel din urmă caz fiind cel care și-a asumat cele mai multe aruncări din tabăra echipei lui Nebojsa Vidic.

Toddrick Gotcher (CSM CSU Oradea)

Primul succes din campionat pentru CSM Oradea i-a adus lui Gotcher o prestație bună la Craiova, prin cele 13 puncte, 7 recuperări, 5 pase decisive și 2 intercepții. Americanul vicecampioanei a încheiat cu indexul cel mai bun la eficiență, +25, alături de +10 la +/- în cele 31 de minute bifate venind de pe bancă.

Gotcher a stat cu 3/6 din acțiune, restul punctelor fiind aduse de la linia de fault, unde nu a greșit deloc și a încheiat cu 6/6.

Cedric Henderson (CSM Constanța)

CSM Constanța a avut de muncit serios pentru a treia victorie consecutivă în campionat, liderul dobrogenilor în această rundă fiind Cedric Henderson. Americanul a ieșit în evidență cu 23 de puncte, 4 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă și un capac în 31 de minute, cifre care i-au adus un index de 22 de unități la eficiență.

Henderson și-a asumat 9 aruncări din interiorul arcului de cerc, dintre acestea 7 fiind precise, iar de la distanță a adunat 3/6. Pe parcursul sfertului decisiv, el a marcat 13 puncte, jumătate din acestea fiind reușite în ultimele 120 de secunde.

Jakob Lowrance (CSM Târgu Mureș)

Tot un career-high în LNBM a reușit și Jakob Lowrance, jucătorul celor de la CSM Târgu Mureș fiind cel mai bun marcator al echipei în duelul cu CSM Petrolul Ploiești. Americanul și-a trecut în cont 25 de puncte, 7 recuperări și un capac în cele 24 de minute petrecute pe parchet, perioadă în care a stat cu +26 la eficiență.

Lowrance a ratat câte două încercări din interiorul arcului de cerc și de la distanță, astfel că din acțiune a stat cu 9/13, iar la linia liberelor a terminat cu 5/5.

*foto: Facebook CSM Târgu Mureș - Marosvásárhelyi VSK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!