Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Darko Vujacic va părăsi BCM U Pitești

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.04.2012

Foto: Felix Cuceanu

Partida cu Gaz Metan Mediaș va fi ultima pentru Darko Vujacic în tricoul lui BCM U Pitești.

Informația a fost oferită de Sorin Căprărescu, antrenorul secund al echipei, într-o declarație acordată site-ului argeșeanul.com. Conform sursei citate Vujacic va semna din vară cu o echipă din Muntenegru, el având ofertă din țara sa natală și în iarnă.

Darko Vujacic va pleca sigur de la noi în această vară. El a primit o ofertă foarte bună în iarnă de la o echipă din Muntenegru şi el a vrut să plece încă de atunci. Era convenabil pentru el fiindcă era acasă, dar şi pentru că ar fi primit mai mulţi bani. Am reuşit să îl convingem să joace până la finalul campionatului, dar acum nu mai avem ce face. Vă spun sincer, nu este dorinţa noastră, a conducerii, noi am vrea ca el să mai rămână la echipă, dar nu avem ce face până la urmă. Oricum, el şi-a făcut pe deplin datoria în cei trei ani petrecuţi la echipa noastră şi ne-a ajutat în multe momente. În primele două sezoane avea o explozie fantastică şi nişte pătrunderi de senzaţie, numai că în acest al treilea sezon nu a mai avut aceleaşi pătrunderi, mai ales din cauza vârstei. Una peste alta, o repet, Darko Vujacic şi-a făcut pe deplin datoria aici şi este un jucător pe care ne bucurăm foarte mult că l-am avut la noi la echipă, a spus Căprărescu.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a sosit la Pitești în sezonul 2009/10. El a jucat pentru echipa argeșeană 84 de partide în campionat și 10 în Cupa României. În campionat are medii ale carierei de 16.2 puncte, 3.6 recuperări, 2 pase decisive și un procentaj de 37.1% la aruncările de 3 puncte.

Cel mai bun sezon al său a fost 2010/11, când a terminat cu 19 puncte, 3.7 recuperări și 2.2 pase decisive pe meci.

Vujacic a câștigat, alături de BCM U Pitești, un singur trofeu,  Cupa României 2012.

Mai citiți și
Darko Vujacic, în scădere față de sezonul trecut

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!