Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Declarații Petruț Mihai după victoria cu CSM Galați

Declarații Petruț Mihai după victoria cu CSM Galați

CSM Focșani a câștigat restanța cu CSM Galați cu scorul de 89 la 85 la capătul unui meci echilibrat. 

După partidă, Petruț Mihai, antrenorul echipei din județul Vrancea a acordat o scurtă declarație pentru publicația locală sportuldevrancea.ro. Tehnicianul s-a arătat mulțumit de jocul prestat de jucătorii săi în partida cu gălățenii, dar și de locul ocupat de formația pe care o antrenează la finalul turului LNBM. 

Cu 4-9 la general, CSM Focșani a încheiat turul de campionat pe locul 10. 

În primul rând ne bucură foarte mult această victorie, o victorie pentru care am muncit foarte mult. E prima victorie împotriva Galațiului în LNBM, o echipă mai experimentată care în precedentele ediții ne-a învins, dar iată că în acest sezon am reușit să obținem această victorie foarte frumoasă și importantă pentru noi. 

Cu această victorie terminăm turul pe a 10-a poziție în clasament, o poziție foarte bună, dar care ne obligă pentru partea a doua a campionatului. Va fi foarte greu să ne menținem pe această poziție, toate echipele sunt foarte bune, toate echipele s-au întărit în pauza competițională. Am fost și noi în tratative cu niște jucători, nu s-a materializat nimic și am decis să continuăm cu același lot până la sfârșitul campionatului.

*foto: Facebook CSM 2007 Focșani/Costin Corcoz

--------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!