Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dominique Archie își prelungește contractul cu Chalons-Raims

Dominique Archie își prelungește contractul cu Chalons-Raims

Dominique Archie își prelungește contractul cu echipa de primă ligă franceză Chalons-Raims.

Conform site-ului sportando, Archie va mai petrece minim un sezon în Jeep Elite cunoscută și sub denumirea de Pro A, prima ligă franceză, alături de Chalons Raims.

În sezonul recent anulat din cauza pandemiei de COVID-19, Archie a adunat medii statistice de 10.7 puncte și 4.5 recuperări în medie pe meci pentru echipa situată pe locul 14, cu un record de 9 victorii și 14 înfrângeri. 

Dominique Archie este cunoscut fanilor din România pentru cele două sezoane petrecute în LNBM alături de BC Timișoara, între 2011 și 2013. Angajamentul cu BC Timișoara a fost prima aventură a sportivului în afara Statelor Unite ale Americii. De-a lungul carierei, baschetbalistul de 32 de ani a trecut prin campionate de top cum ar fi cel al Italiei, al Franței și al Israelului, dar și prin Belgia. Cel mai productiv sezon al carierei sale a fost sezonul 2011/2012, când în maioul lui BC Timișoara a înregistrat medii statistice de 14,9 puncte și 7,6 recuperări pentru un indice de 18,4 unități la eficiență, în acel an BC Timișoara a jucat finala atât în LNBM, cât și în Cupa României.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!