Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Donatas Tarolis rămâne la U-BT Cluj-Napoca și în sezonul 2020-2021

Donatas Tarolis rămâne la U-BT Cluj-Napoca și în sezonul 2020-2021

În cursul acestei seri, U-BT Cluj-Napoca a anunțat că Donatas Tarolis va evolua pentru alb-negri și în următoarea stagiune. Acesta devine al treilea jucător străin din lotul de anul trecut care alege să continue în orașul de pe malul Someșului.

Tarolis a ajuns la U-BT în vara anului 2019 și a avut parte de un an excelent. În campionat a înregistrat medii de 14.5 puncte, 4.8 recuperări și 2.1 pase decisive, în timp ce, în FIBA Europe Cup a avut următoarele cifre: 12.1 puncte, 4.6 recuperări și 1.7 pase decisive.

Înainte de a juca sub comanda lui Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan, lituanianul de 26 de ani a mai trecut pe la BC Gargzdai, Zalgiris Kaunas, Arkadia Traiskirchen Lions și Lietkabelis Panevezys. Alături de Zalgiris, Tarolis a reușit să devină campion al Lituaniei, după ce, cu un an înainte, fusese numit MVP al ligii secunde.

Conform canalelor media ale U-BT, Donatas Tarolis este încântat să evolueze pentru ardeleni și în ediția 2020-2021.

Sunt extrem de fericit că voi face parte din familia U-BT pentru încă un sezon. De abia aștept să lupt pe teren pentru echipă, oraș și suporteri. Cu toții vrem să ne îndeplinim obiectivele!”, a declarat baschetbalistul născut în Gargzdai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

În urmă cu o lună, într-un interviu acordat redacției noastre, Tarolis ne povestea despre lecțiile pe care le-a învățat în sezonul precedent. De asemenea, acesta a declarat că muncește din greu pentru a se întoarce mult mai pregătit în Cluj-Napoca.

Lucrez la punctele mele slabe. Antrenorul vrea să muncesc la anumite detalii și voi încerca să mă dezvolt pe cât de mult posibil, atât ca jucător, cât și ca persoană. Avem o vară lungă înaintea noastră așa că am timp să mă pregătesc cât de mult pot pentru stagiunea următoare astfel încât să ajut echipa să își atingă toate obiectivele!”

La momentul actual, lotul lui U-BT arată în felul următor: Donatas Tarolis, Patrick Richard, Karlo Zganec, Andrija Stipanovic, Nandor Kuti, Ștefan Grasu și David Vida.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!