Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic: "Mulțumesc celor de acasă pentru susținere"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
21.04.2012

Dragan Petricevic a vorbit pentru prima dată cititorilor TotalBaschet după cucerirea titlului de campion al Tunisiei la baschet masculin.

"Am învins la o diferență de 18 puncte în deplasare după ce în prima partidă, la noi acasă, am bătut cu trei puncte însă diferența a fost mult mai mare decât o indică rezultatul. Mă bucur foarte mult pentru acest titlu deoarece am întâmpinat multe probleme de efectiv."

Petricevic a ținut să mulțumească românilor care i-au transmis mesaje de încurajare și l-au susținut de la depărtare:

"Vreau să mulțumesc în mod deosebit tuturor celor care mi-au fost alături din țară. Înseamnă foarte mult pentri mine. Am primit mesaje prin intermediul rețelelor de socializare dar și pe alte căi. Le mulțumesc tuturor care m-au susținut."

Întrebat ce urmează pentru el și echipa sa, tehnicianul bosniac a precizat:

"Săptămâna viitoare avem semifinala cupei, iar dacă vom câștiga ne calificăm în finala care este programată pentru 5 mai. E bine că am terminat finala campionatului astăzi, astfel avem timp să revenim cu picioarele pe pământ după cucerirea titlului dar și pentru că mulți jucători au fost loviți și vor avea timp să se refacă cum trebuie." 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!