Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Dragan Petricevic neagă că i-ar fi acuzat pe piteșteni pentru refuzarea amânării meciului

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
24.01.2022

Dragan Petricevic neagă că i-ar fi acuzat pe piteșteni pentru refuzarea amânării meciului

SCM Timișoara a pierdut cu scorul de 95-73 duelul cu FC Argeș Basketball din etapa cu numărul 17 a Ligii Naționale. Bănățenii au ajuns astfel la un bilanț de șapte victorii și opt eșecuri, prin care ocupă actualmente locul 9.

Dragan Petricevic a oferit declarații în exclusivitate pentru Baschet.Ro, după meciul de la Pitești. Tehnicianul timișorenilor a vorbit despre evoluția echipei sale, dar și despre comunicatul prin care Timișoara a spus că nu a avut parte de înțeleger din partea adversarilor din Pitești  atunci când au cerut amânarea disputei.

„Nu am nimic de spus despre acest meci. Un meci de campionat. Felicitări celor de la FC Argeș și ne concentrăm pe meciurile ce urmează. Presa speculează orice declarație pertinentă și coerentă ca fiind un atac, asemeni situației de la granița dintre Rusia și Ucraina și intervenția NATO, așa că nu voi spune nimic legat de cererea noastră de amânare a confruntări de la Pitești. De la o simplă afirmație s-au dezvoltat alte idei. Eu doar am spus că mi-aș fi dorit mai multă înțelegere din partea lor, dar s-a ajuns la un atac din partea noastră către tabăra lor. Dacă vă lipsesc atacurile, rămâneți pe știri, pentru că, cine știe, poate doamne ferește, va începe unul real!”

Roland Stanciu a fost remarcatul leilor din Banat în meciul din deplasare. Tânărul de 16 ani a surprins prin evoluția sa și a fost lăudat de antrenorul său.

„Meritul principal pentru evoluția lui Roland este al antrenorului de la juniori Radenko Toroman, iar faptul că anul trecut am făcut protocolul pe care îl avem și acum cu MP Sport, s-a dovedit de bun augur. E de un an și jumatate la noi, iar din vară se pregăteste și cu prima echipă, și cu U-18. Important e ce părere au alții despre el, nu ce părere am eu. Îl felicit pentru reușitele de azi, iar pentru a evolua în continuare trebuie să muncească foarte mult.”

Alexandru Olah a lipsit de pe parchet în meciul de la Pitești, din cauza problemelor la gambă.

„Legat de Olah, știm numai că nu a putut evolua în acest meci. Vom afla cu exactitate care este situația lui marți sau miercuri, când vom face a doua evaluare.”, a spus Petricevic despre absența pivotului său.

În etapa următoare, SCM Timișoara primește vizita celor de la Dinamo București, în etapa cu numărul 18.

*foto: frbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!